LEGO The Movie 2 Gevechtsklare Batman en Metaalbaard - 70836

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO The Movie 2

Trek ten strijde met de Metaalbaard krabmecha en Batman om Apocalypsstad te redden! Bewaar de interne organen van Metaalbaard in de schatkist van de mecha. Houd met Maddox vanuit het kraaiennest de wacht. Help Batman om Sterretje te verslaan, ga dan op Batmans troon zitten en laat het bord met...

Lees meer..
4.4/5
Lees alle reviews

€37.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€37.95

Beschrijving LEGO

Trek ten strijde met de Metaalbaard krabmecha en Batman om Apocalypsstad te redden! Bewaar de interne organen van Metaalbaard in de schatkist van de mecha. Houd met Maddox vanuit het kraaiennest de wacht. Help Batman om Sterretje te verslaan, ga dan op Batmans troon zitten en laat het bord met 'You're Welcome' zien! • Dit constructiespeelgoed bevat 3 personages uit De LEGO® Film 2: Batman en Maddox minifiguren die nieuw zijn vanaf januari 2019, plus een van stenen gebouwde figuur van Sterretje. • De Metaalbaard krabmecha is uitgerust met een ingebouwd Metaalbaard minifiguurhoofd, een schatkist die open kan met elementen...

Trek ten strijde met de Metaalbaard krabmecha en Batman om Apocalypsstad te redden! Bewaar de interne organen van Metaalbaard in de schatkist van de mecha. Houd met Maddox vanuit het kraaiennest de wacht. Help Batman om Sterretje te verslaan, ga dan op Batmans troon zitten en laat het bord met 'You're Welcome' zien! • Dit constructiespeelgoed bevat 3 personages uit De LEGO® Film 2: Batman en Maddox minifiguren die nieuw zijn vanaf januari 2019, plus een van stenen gebouwde figuur van Sterretje. • De Metaalbaard krabmecha is uitgerust met een ingebouwd Metaalbaard minifiguurhoofd, een schatkist die open kan met elementen van de interne organen van Metaalbaard, een inklapbaar kraaiennest met een vlag en ruimte voor een minifiguur, en verstelbare poten. • De troon van Batman heeft een zitplaats voor een minifiguur en een verstelbaar 'You're Welcome'-bord. • Wapens: de 2 Batarangs en 2 zwaarden van Batman en de speer van Maddox. • Speel leuke scènes uit De LEGO® Film 2 na met deze Batman™ speelgoedset. • De troon van Batman is ca. 14 cm hoog, 9 cm breed en 5 cm diep. • De Metaalbaard krabmecha is ca. 16 cm hoog, 11 cm lang en 12 cm breed.

Kenmerken
Serie LEGO The Movie 2
Merk LEGO
EAN 5702016368192
Legocode 70836
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016368192

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO The Movie 2 Gevechtsklare Batman en Metaalbaard - 70836 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016368192 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO The Movie 2 Gevechtsklare Batman en Metaalbaard - 70836' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO The Movie 2 Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 70836

Waar is LEGO The Movie 2 Gevechtsklare Batman en Metaalbaard - 70836 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO The Movie 2 Gevechtsklare Batman en Metaalbaard - 70836 met het legonummer 70836 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO The Movie 2 Gevechtsklare Batman en Metaalbaard - 70836?

Het lego nummer van LEGO The Movie 2 Gevechtsklare Batman en Metaalbaard - 70836 is 70836 bekijk hier alle kenmerken van LEGO The Movie 2 Gevechtsklare Batman en Metaalbaard - 70836 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO The Movie 2 Gevechtsklare Batman en Metaalbaard - 70836 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO The Movie 2 Gevechtsklare Batman en Metaalbaard - 70836 momenteel in de aanbieding is.