LEGO Super Heroes Mighty Micros: Nightwing vs. The Joker - 76093

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Super Heroes

LEGO Super Heroes 76093 Mighty Micros: Nightwing vs. The JokerAchtervolg de supercoole Mighty Micros ijswagen van de Joker met Nightwing! Onderschep de Clown Prince of Crime en val aan met de baton. Pak het ijs uit de achterklep van de auto en ga er snel vandoor. Rust daarna lekker uit,...

Lees meer..
4/5
Lees alle reviews

€29.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€29.95

Beschrijving LEGO

LEGO Super Heroes 76093 Mighty Micros: Nightwing vs. The JokerAchtervolg de supercoole Mighty Micros ijswagen van de Joker met Nightwing! Onderschep de Clown Prince of Crime en val aan met de baton. Pak het ijs uit de achterklep van de auto en ga er snel vandoor. Rust daarna lekker uit, maar kijk goed voordat je het ijs opeet... het zou vergiftigd kunnen zijn! Help Nightwing het ijsje van de Joker af te pakken! Doe mee aan de Mighty Micros: Nightwing vs. The Joker achtervolging inclusief de ijswagen van de Joker met een openende achterklep en een ijselement, de auto van...

LEGO Super Heroes 76093 Mighty Micros: Nightwing vs. The JokerAchtervolg de supercoole Mighty Micros ijswagen van de Joker met Nightwing! Onderschep de Clown Prince of Crime en val aan met de baton. Pak het ijs uit de achterklep van de auto en ga er snel vandoor. Rust daarna lekker uit, maar kijk goed voordat je het ijs opeet... het zou vergiftigd kunnen zijn! Help Nightwing het ijsje van de Joker af te pakken! Doe mee aan de Mighty Micros: Nightwing vs. The Joker achtervolging inclusief de ijswagen van de Joker met een openende achterklep en een ijselement, de auto van Nightwing en 2 minifiguren met minibenen.Ga achter een ijskoude lekkernij aan met deze LEGO DC Super Heroes Mighty Micros: Nightwing vs. The Joker set bestaande uit de ijswagen van de Joker en de auto van Nightwing. De ijswagen heeft een achterklep die open kan met daarin een ijselement en Nightwing is uitgerust met 2 eskrimastokken voor extra vechtplezier! Dit populaire superheldenspeelgoed voor kinderen is inclusief 2 minifiguren met minibenen. Specificaties: Inclusief Nightwing en de Joker minifiguren met minibenen. De Mighty Micros auto van Nightwing is voorzien van een achterspoiler en doorschijnende raamelementen. De Mighty Micros ijswagen van de Joker heeft een openende achterklep met een ijselement, glimlachdecoratie en doorschijnend-groene koplampelementen. Ook inclusief 2 eskrimastokken voor Nightwing. Er zijn meerdere Mighty Micros sets om te verzamelen voor nog meer speelplezier, waaronder Mighty Micros: Batman vs. Harley Quinn (productnr. 76092) en Mighty Micros: Supergirl vs. Brainiac (productnr. 76094). Dit populaire superheldenspeelgoed is geschikt voor kinderen van 5-12 jaar. De auto van Nightwing is ca. 5 cm lang, 4 cm breed en 2 cm hoog. De ijswagen is ca. 6 cm hoog, 6 cm lang en 4 cm breed.

Kenmerken
Serie LEGO Super Heroes
Merk LEGO
EAN 5702016110876
Legocode 76093
Leeftijd 5 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016110876

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Super Heroes Mighty Micros: Nightwing vs. The Joker - 76093 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016110876 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Super Heroes Mighty Micros: Nightwing vs. The Joker - 76093' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Super Heroes Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 76093

Waar is LEGO Super Heroes Mighty Micros: Nightwing vs. The Joker - 76093 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Super Heroes Mighty Micros: Nightwing vs. The Joker - 76093 met het legonummer 76093 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Super Heroes Mighty Micros: Nightwing vs. The Joker - 76093?

Het lego nummer van LEGO Super Heroes Mighty Micros: Nightwing vs. The Joker - 76093 is 76093 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Super Heroes Mighty Micros: Nightwing vs. The Joker - 76093 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Super Heroes Mighty Micros: Nightwing vs. The Joker - 76093 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Super Heroes Mighty Micros: Nightwing vs. The Joker - 76093 momenteel in de aanbieding is.