LEGO Super Heroes De Definitieve Strijd om Asgaard - 76084

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Super Heroes

Er dreigt gevaar! Hela verzamelt haar Berserkers en de machtige Fenris wolf om Asgaard aan te vallen! Spring in de cockpit van de Commodore met Valkyrie en stijg zo snel mogelijk op. Open het vuur met het dubbele noppengeschut en laat Bruce Banner in het strijdperk vallen! Ontwijk de enorme...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€99.90

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€99.90

Beschrijving LEGO

Er dreigt gevaar! Hela verzamelt haar Berserkers en de machtige Fenris wolf om Asgaard aan te vallen! Spring in de cockpit van de Commodore met Valkyrie en stijg zo snel mogelijk op. Open het vuur met het dubbele noppengeschut en laat Bruce Banner in het strijdperk vallen! Ontwijk de enorme poten van Fenris en de zwaarden van de Berserkers. Vorm een team met Thor en strijd tegen Hela met de energiewapens. Dit is het beslissende duel: kun jij de vijand verslaan en Asgaard weer veilig maken? Inclusief 6 minifiguren: Thor, Bruce Banner, Valkyrie, Hela, twee Berserkers en een Fenris wolf...

Er dreigt gevaar! Hela verzamelt haar Berserkers en de machtige Fenris wolf om Asgaard aan te vallen! Spring in de cockpit van de Commodore met Valkyrie en stijg zo snel mogelijk op. Open het vuur met het dubbele noppengeschut en laat Bruce Banner in het strijdperk vallen! Ontwijk de enorme poten van Fenris en de zwaarden van de Berserkers. Vorm een team met Thor en strijd tegen Hela met de energiewapens. Dit is het beslissende duel: kun jij de vijand verslaan en Asgaard weer veilig maken? Inclusief 6 minifiguren: Thor, Bruce Banner, Valkyrie, Hela, twee Berserkers en een Fenris wolf figuur om zelf te bouwen. Eigenschappen: • Het Commodore ruimteschip is inclusief minifiguur-cockpit die open kan, 2 dubbele noppenschieters, bagageruim met deur die open kan en een minifiguur-uitwerpfunctie. • De Fenris wolf heeft een kop die je zelf kunt bouwen inclusief ogen die gloeien in het donker, een zitplaats voor een minifiguur en verstelbare ledematen. • Wapens: de energiewapens van Thor en Hela (ieder 3), Hela's zwaard en bijl, Valkyries zwaard en de zwaarden van de Berserkers (ieder 2). • Accessoire-elementen: de helm van Thor (nieuw in juni 2017) en Hela's uit stenen opgebouwde benen. • Maak de energiewapens vast aan de handen van Thor en Hela en druk ze naar binnen om ze af te vuren! • Alle 6 de bijgeleverde minifiguren zijn nieuw in juni 2017. • De Bruce Banner minifiguur heeft 2 gezichten: draai het hoofd rond om hem te veranderen in een kwade Hulk.

Kenmerken
Serie LEGO Super Heroes
Merk LEGO
EAN 0673419267021
Legocode 76084
Leeftijd 7 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 0673419267021

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Super Heroes De Definitieve Strijd om Asgaard - 76084 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 0673419267021 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Super Heroes De Definitieve Strijd om Asgaard - 76084' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Super Heroes Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 76084

Waar is LEGO Super Heroes De Definitieve Strijd om Asgaard - 76084 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Super Heroes De Definitieve Strijd om Asgaard - 76084 met het legonummer 76084 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Super Heroes De Definitieve Strijd om Asgaard - 76084?

Het lego nummer van LEGO Super Heroes De Definitieve Strijd om Asgaard - 76084 is 76084 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Super Heroes De Definitieve Strijd om Asgaard - 76084 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Super Heroes De Definitieve Strijd om Asgaard - 76084 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Super Heroes De Definitieve Strijd om Asgaard - 76084 momenteel in de aanbieding is.