LEGO Marvel Avengers Marvel De Avengers Quinjet, Infinity Saga - 76248

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Super Heroes

LEGO Marvel De Avengers Quinjet (76248) is een authentieke versie van het iconische superheldenvliegtuig. Kinderen van 9 jaar en ouder beleven eindeloos speelplezier met dit constructie speelgoed, terwijl ze bouwen en door het universum reizen tijdens eindeloze Avengers avonturen. Deze LEGO Marvel Avengers Infinity Saga set bevat een gedetailleerde versie...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€79.98

Beste deal bij: Bol.com

20 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€79.98

20% Goedkoper

€79.98

20% Goedkoper

€99.99

€87.99

12% Goedkoper

€99.99

Beschrijving LEGO

LEGO Marvel De Avengers Quinjet (76248) is een authentieke versie van het iconische superheldenvliegtuig. Kinderen van 9 jaar en ouder beleven eindeloos speelplezier met dit constructie speelgoed, terwijl ze bouwen en door het universum reizen tijdens eindeloze Avengers avonturen. Deze LEGO Marvel Avengers Infinity Saga set bevat een gedetailleerde versie van het beroemde ruimteschip Quinjet uit de Marvel Avengers films. Het vliegtuig heeft een cockpit die open kan, ruimte voor passagiers en een achtergedeelte, plus een inklapbaar onderstel en verstelbare vleugels. Bij het Marvel Avengers verzamelitem zijn accessoires en 5 beroemde minifiguren inbegrepen: Black Widow, Thor met zijn hamer, Iron...

LEGO Marvel De Avengers Quinjet (76248) is een authentieke versie van het iconische superheldenvliegtuig. Kinderen van 9 jaar en ouder beleven eindeloos speelplezier met dit constructie speelgoed, terwijl ze bouwen en door het universum reizen tijdens eindeloze Avengers avonturen. Deze LEGO Marvel Avengers Infinity Saga set bevat een gedetailleerde versie van het beroemde ruimteschip Quinjet uit de Marvel Avengers films. Het vliegtuig heeft een cockpit die open kan, ruimte voor passagiers en een achtergedeelte, plus een inklapbaar onderstel en verstelbare vleugels. Bij het Marvel Avengers verzamelitem zijn accessoires en 5 beroemde minifiguren inbegrepen: Black Widow, Thor met zijn hamer, Iron Man, Captain America met zijn schild en Loki met zijn scepter. Na het fantasierijke speelplezier ziet het Avengers model er geweldig uit op zijn standaard in elke kinderkamer. Het uitgebreide assortiment LEGO Marvel constructie speelgoed stimuleert kinderen om hun creativiteit te gebruiken door te bouwen en fantasierijk te spelen met inspirerende personages en innovatieve functies. Dit indrukwekkende LEGO voertuig is een fantastisch Marvel Avengers cadeau voor fans van de machtigste superhelden ter wereld. Afmetingen: de Quinjet is ca. 14 cm hoog, 34 cm lang en 35 cm breed met de wielen uitgeklapt en de vleugels ingeklapt. Bevat 795 onderdelen.

Kenmerken
Serie LEGO Super Heroes
Merk LEGO
EAN 5702017419671
Legocode 76248
Leeftijd 9 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017419671

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Marvel Avengers Marvel De Avengers Quinjet, Infinity Saga - 76248 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017419671 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Marvel Avengers Marvel De Avengers Quinjet, Infinity Saga - 76248' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Super Heroes Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 76248

Waar is LEGO Marvel Avengers Marvel De Avengers Quinjet, Infinity Saga - 76248 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Marvel Avengers Marvel De Avengers Quinjet, Infinity Saga - 76248 met het legonummer 76248 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Marvel Avengers Marvel De Avengers Quinjet, Infinity Saga - 76248?

Het lego nummer van LEGO Marvel Avengers Marvel De Avengers Quinjet, Infinity Saga - 76248 is 76248 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Marvel Avengers Marvel De Avengers Quinjet, Infinity Saga - 76248 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Marvel Avengers Marvel De Avengers Quinjet, Infinity Saga - 76248 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Marvel Avengers Marvel De Avengers Quinjet, Infinity Saga - 76248 momenteel in de aanbieding is.