LEGO Star Wars Stormtrooper Commander - 75531

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Star Wars

Voer het bevel over je troepen met deze in allerlei standen verstelbare LEGO Star Wars Stormtrooper Commander die je zelf kunt bouwen. Inclusief zwaar kaliber springveer-blaster op de rug plus een schouderharnas met afneembare munitiezakjes. Deze stoere figuur kan worden veranderd in een standaard Stormtrooper met blaster voor nog meer...

Lees meer..
4.6/5
Lees alle reviews

€91.99

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€91.99

Beschrijving LEGO

Voer het bevel over je troepen met deze in allerlei standen verstelbare LEGO Star Wars Stormtrooper Commander die je zelf kunt bouwen. Inclusief zwaar kaliber springveer-blaster op de rug plus een schouderharnas met afneembare munitiezakjes. Deze stoere figuur kan worden veranderd in een standaard Stormtrooper met blaster voor nog meer keizerlijk speelplezier! Eigenschappen: • Deze in allerlei standen verstelbare zelfbouw-figuur van een Stormtrooper Commander is inclusief zwaar kaliber springveer-blaster op de rug plus een schouderharnas met afneembare munitiezakjes. • Bouw de 2-in-1 figuur om tot een standaard Stormtrooper met blaster. • Verdedig je tegen de rebellen met het krachtige springveer-wapen....

Voer het bevel over je troepen met deze in allerlei standen verstelbare LEGO Star Wars Stormtrooper Commander die je zelf kunt bouwen. Inclusief zwaar kaliber springveer-blaster op de rug plus een schouderharnas met afneembare munitiezakjes. Deze stoere figuur kan worden veranderd in een standaard Stormtrooper met blaster voor nog meer keizerlijk speelplezier! Eigenschappen: • Deze in allerlei standen verstelbare zelfbouw-figuur van een Stormtrooper Commander is inclusief zwaar kaliber springveer-blaster op de rug plus een schouderharnas met afneembare munitiezakjes. • Bouw de 2-in-1 figuur om tot een standaard Stormtrooper met blaster. • Verdedig je tegen de rebellen met het krachtige springveer-wapen. • Draai de ledematen en zet de figuur in allerlei coole standen. • Inclusief extra munitie. • Een stevig, degelijk ontworpen model voor intens actiespel. • Speel allerlei spannende avonturen na uit de wonderlijke Star Wars-wereld! • De figuur is ca. 24 cm hoog.

Kenmerken
Serie LEGO Star Wars
Merk LEGO
EAN 0673419266680
Legocode 75531
Leeftijd 7 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 0673419266680

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Star Wars Stormtrooper Commander - 75531 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 0673419266680 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Star Wars Stormtrooper Commander - 75531' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Star Wars Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75531

Waar is LEGO Star Wars Stormtrooper Commander - 75531 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Star Wars Stormtrooper Commander - 75531 met het legonummer 75531 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Star Wars Stormtrooper Commander - 75531?

Het lego nummer van LEGO Star Wars Stormtrooper Commander - 75531 is 75531 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Star Wars Stormtrooper Commander - 75531 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Star Wars Stormtrooper Commander - 75531 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Star Wars Stormtrooper Commander - 75531 momenteel in de aanbieding is.