LEGO Star Wars Duel op Mustafar - 75269

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Star Wars

Pak je lichtzwaard erbij voor een vurig duel tussen Jedimeester Obi-Wan Kenobi en Anakin Skywalker! Spring op het serviceplatform en de mining droid en ga het duel aan boven de hete rode lava. Zet al glijdend en draaiend de aanval in. Maar let op voor lava-explosies! Je kunt de Mustafarian...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€104.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€104.95

Beschrijving LEGO

Pak je lichtzwaard erbij voor een vurig duel tussen Jedimeester Obi-Wan Kenobi en Anakin Skywalker! Spring op het serviceplatform en de mining droid en ga het duel aan boven de hete rode lava. Zet al glijdend en draaiend de aanval in. Maar let op voor lava-explosies! Je kunt de Mustafarian mijn uitvouwen voor eindeloze gevechten boordevol actie samen met je vrienden. Zal goed of kwaad overwinnen? Jij beslist! Eigenschappen: Beroemde Star Wars™ rivalen? Check! Lichtzwaarden? Check! Explosiefunctie met 'gesmolten lava'? Check! Met deze uitvouwbare LEGO® set (75269) kunnen jonge kinderen de duels tussen Anakin en Obi-Wan op de planeet Mustafar...

Pak je lichtzwaard erbij voor een vurig duel tussen Jedimeester Obi-Wan Kenobi en Anakin Skywalker! Spring op het serviceplatform en de mining droid en ga het duel aan boven de hete rode lava. Zet al glijdend en draaiend de aanval in. Maar let op voor lava-explosies! Je kunt de Mustafarian mijn uitvouwen voor eindeloze gevechten boordevol actie samen met je vrienden. Zal goed of kwaad overwinnen? Jij beslist! Eigenschappen: Beroemde Star Wars™ rivalen? Check! Lichtzwaarden? Check! Explosiefunctie met 'gesmolten lava'? Check! Met deze uitvouwbare LEGO® set (75269) kunnen jonge kinderen de duels tussen Anakin en Obi-Wan op de planeet Mustafar perfect naspelen! Kinderen kunnen een Mustafarian mijn bouwen en de met lichtzwaarden uitgeruste LEGO® minifiguren van Anakin Skywalker en Obi-Wan Kenobi op de uitschuifbare, roterende platformen zetten om het onvergetelijke lichtzwaardduel op Mustafar na te spelen. Beide minifiguren zijn nieuw vanaf januari 2020 en hebben 'verbrande', door duels versleten kleding. De vele LEGO® stenen zullen de creativiteit van jonge fans stimuleren en kunnen worden gecombineerd met andere LEGO Star Wars™ sets. Er zijn talloze speelmogelijkheden met deze LEGO® set met 208 onderdelen. De set is een leuk verjaardags- of kerstcadeau voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar en laat hen kennismaken met LEGO Star Wars™ bouwspeelgoed of is een leuke aanvulling op hun verzameling. De Mustafarian mijn is ca. 14 cm hoog, 12 cm breed en 12 cm diep – een compact formaat dat eenvoudig mee te nemen is. Uitgeklapt is de mijn ca. 23 cm breed en biedt hij nog meer speelmogelijkheden. Deze Mustafar bouwset zonder batterijen stimuleert de fantasie en creativiteit van kinderen wanneer ze de leukste avonturen bedenken die zijn geïnspireerd op Star Wars: Revenge of the Sith. De eenvoudig te volgen Instructions PLUS, beschikbaar in de gratis LEGO® Life app, bieden jonge bouwers demogelijkheid het model tijdens het bouwen vanuit alle hoeken te bekijken, waardoor ze er nog meer plezier aan zullen beleven! Met de waanzinnige LEGO® Star Wars™ bouwsets kunnen kinderen (en volwassen fans) scènes uit de Star Wars saga naspelen, zelf unieke verhalen bedenken of de verzamelmodellen vol trots in hun kamer neerzetten. Bouwers hebben geen Jedikrachten nodig om de LEGO® stenen in elkaar te zetten en uit elkaar te halen! Sinds 1958 voldoen de stenen aan de hoogste industrienormen, waardoor ze consistent en robuust zijn. De LEGO® stenen en onderdelen worden uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat elke bouwset voldoet aan de strengste veiligheidsnormen van de wereld (en van een sterrenstelsel ver, heel ver hier vandaan!).

Kenmerken
Serie LEGO Star Wars
Merk LEGO
EAN 5702016617153
Legocode 75269
Leeftijd 4 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016617153

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Star Wars Duel op Mustafar - 75269 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016617153 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Star Wars Duel op Mustafar - 75269' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Star Wars Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75269

Waar is LEGO Star Wars Duel op Mustafar - 75269 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Star Wars Duel op Mustafar - 75269 met het legonummer 75269 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Star Wars Duel op Mustafar - 75269?

Het lego nummer van LEGO Star Wars Duel op Mustafar - 75269 is 75269 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Star Wars Duel op Mustafar - 75269 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Star Wars Duel op Mustafar - 75269 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Star Wars Duel op Mustafar - 75269 momenteel in de aanbieding is.