LEGO Star Wars De Razor Crest - 75331

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Star Wars

Stel je een leven als premiejager voor terwijl je deze LEGO Star Wars Ultimate Collector Series versie van De Razor Crest (75331) bouwt. Het ca. 72 cm lange model zit vol details die verwijzen naar onvergetelijke momenten uit Star Wars: The Mandalorian. De bovenkant en de enorme motoren van het...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€599.99

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€599.99

Beschrijving LEGO

Stel je een leven als premiejager voor terwijl je deze LEGO Star Wars Ultimate Collector Series versie van De Razor Crest (75331) bouwt. Het ca. 72 cm lange model zit vol details die verwijzen naar onvergetelijke momenten uit Star Wars: The Mandalorian. De bovenkant en de enorme motoren van het starship model zijn afneembaar om het interieur te kunnen bekijken, en de cockpit kan worden verwijderd voor toegang tot de slaapvertrekken. Het ruimteschip heeft zijluiken en een vrachtruimte met een wapenkast, een carbon vriesruimte ter grootte van een minifiguur en een afkoppelbare ontsnappingscapsule. Bij het bouwpakket zijn LEGO Star Wars...

Stel je een leven als premiejager voor terwijl je deze LEGO Star Wars Ultimate Collector Series versie van De Razor Crest (75331) bouwt. Het ca. 72 cm lange model zit vol details die verwijzen naar onvergetelijke momenten uit Star Wars: The Mandalorian. De bovenkant en de enorme motoren van het starship model zijn afneembaar om het interieur te kunnen bekijken, en de cockpit kan worden verwijderd voor toegang tot de slaapvertrekken. Het ruimteschip heeft zijluiken en een vrachtruimte met een wapenkast, een carbon vriesruimte ter grootte van een minifiguur en een afkoppelbare ontsnappingscapsule. Bij het bouwpakket zijn LEGO Star Wars poppetjes van de Mandalorian, de Mythrol en Kuiil, een Grogu 'Baby Yoda' LEGO poppetje in een kinderwagen en een bouwbare LEGO figuur van een Blurrg inbegrepen, plus een displaystandaard waar ze op kunnen staan. Ontdek de fascinerende wereld van LEGO Star Wars UCS, met indrukwekkende collectie voertuigen, personages en bouwbare omgevingen. Deze grote LEGO Star Wars set voor volwassenen is een fantastisch cadeau voor een echte Star Wars kenner of een ervaren LEGO bouwer die helemaal weg is van Star Wars voertuigen.

Kenmerken
Serie LEGO Star Wars
Merk LEGO
EAN 5702017155579
Legocode 75331
Leeftijd 18 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017155579

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Star Wars De Razor Crest - 75331 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017155579 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Star Wars De Razor Crest - 75331' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Star Wars Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75331

Waar is LEGO Star Wars De Razor Crest - 75331 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Star Wars De Razor Crest - 75331 met het legonummer 75331 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Star Wars De Razor Crest - 75331?

Het lego nummer van LEGO Star Wars De Razor Crest - 75331 is 75331 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Star Wars De Razor Crest - 75331 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Star Wars De Razor Crest - 75331 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Star Wars De Razor Crest - 75331 momenteel in de aanbieding is.