LEGO Spider-Man Aanval op de Spider Schuilplaats - 76175

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Super Heroes

Spider-Man is aan het chillen in zijn supercoole hoofdkwartier waar hij lekker aan het gamen is, zijn skateboardtrucs oefent en wat basketballen in het net gooit. Maar wanneer Venom en Green Goblin een weg naar binnen weten te vinden, is het tijd om te vechten! Lukt het de geweldige webslingeraar...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€109.98

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€109.98

Beschrijving LEGO

Spider-Man is aan het chillen in zijn supercoole hoofdkwartier waar hij lekker aan het gamen is, zijn skateboardtrucs oefent en wat basketballen in het net gooit. Maar wanneer Venom en Green Goblin een weg naar binnen weten te vinden, is het tijd om te vechten! Lukt het de geweldige webslingeraar om de slechteriken te pakken te krijgen en ze in zijn persoonlijke gevangenis te gooien? Met zijn coole wapens, het Iron Spider pak en jouw superheldenvaardigheden weet je maar nooit! Alles wat een jonge superheld nodig heeft Zelfs superhelden hebben af en toe behoefte om even lekker te chillen in...

Spider-Man is aan het chillen in zijn supercoole hoofdkwartier waar hij lekker aan het gamen is, zijn skateboardtrucs oefent en wat basketballen in het net gooit. Maar wanneer Venom en Green Goblin een weg naar binnen weten te vinden, is het tijd om te vechten! Lukt het de geweldige webslingeraar om de slechteriken te pakken te krijgen en ze in zijn persoonlijke gevangenis te gooien? Met zijn coole wapens, het Iron Spider pak en jouw superheldenvaardigheden weet je maar nooit! Alles wat een jonge superheld nodig heeft Zelfs superhelden hebben af en toe behoefte om even lekker te chillen in hun kamer. Maar alleen Spider-Man kan een kamer als deze hebben! Met een computer, PlayStation, basketbalring met ballenschieter, skateboard met helling en drankjesgedeelte is dit de ultieme tienerkamer. Maar het is nog veel meer dan dat. Het is ook nog eens het ultieme superheldenhoofdkwartier met Peter Parkers camera, trainingsapparatuur, motor, Iron Spider pak, wapens en zelfs zijn eigen gevangenis. Dat komt allemaal goed van pas wanneer de kwaadaardige superschurken Green Goblin en Venom naar binnen dringen... Producteigenschappen: LEGO® Marvel Spider-Man Aanval op de Spider schuilplaats (76175), de eerste LEGO versie van het geavanceerde hoofdkwartier van de webslingeraar, bevat alles wat een tienersuperheld nodig heeft. Inclusief minifiguren van Spider-Man, Green Goblin en Venom, een pc, PlayStation, basketbalspel, skateboard met helling, drankjesgedeelte, camera, trainingsapparatuur, motor, Iron Spider pak, wapens en een gevangenis. Jonge superhelden spelen samen met Spider-Man games in zijn hoofdkwartier. Wanneer 2 superschurken naar binnen dringen, is het tijd voor een gevecht. Kinderen moeten de geweldige accessoires en hun eigen vaardigheden inzetten om te overwinnen. Een ideaal cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor fans van de Marvel films van 8 jaar en ouder die eens iets anders willen: de hoogwaardige LEGO® set van Spider-Mans basis. Spider-Mans spectaculaire hoofdkwartier is ca. 14 cm hoog, 41 cm lang en 17 cm breed. De set is uitstekend te combineren met andere LEGO® Marvel Spider-Man sets. Deze set bevat allerlei leuke extra's, zoals een aantal webben om te gooien, computerscherm-elementen om de omgeving in de gaten te houden en een basketbalwerper die je met de hand kunt bedienen. Alle coole LEGO® Marvel Spider-Man speelsets zijn leuk om te verzamelen en geven kinderen de mogelijkheid om favoriete momenten uit de films van hun superhelden opnieuw te beleven en hun eigen fantasierijke verhalen te bedenken. LEGO® onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Super Heroes
Merk LEGO
EAN 5702016912876
Legocode 76175
Leeftijd 8 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016912876

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Spider-Man Aanval op de Spider Schuilplaats - 76175 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016912876 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Spider-Man Aanval op de Spider Schuilplaats - 76175' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Super Heroes Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 76175

Waar is LEGO Spider-Man Aanval op de Spider Schuilplaats - 76175 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Spider-Man Aanval op de Spider Schuilplaats - 76175 met het legonummer 76175 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Spider-Man Aanval op de Spider Schuilplaats - 76175?

Het lego nummer van LEGO Spider-Man Aanval op de Spider Schuilplaats - 76175 is 76175 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Spider-Man Aanval op de Spider Schuilplaats - 76175 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Spider-Man Aanval op de Spider Schuilplaats - 76175 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Spider-Man Aanval op de Spider Schuilplaats - 76175 momenteel in de aanbieding is.