LEGO Marvel Spiderman's Dronduel - 76195

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Super Heroes

Marvel fans kunnen de komst van nieuwe Marvel Studios film Spider-Man: No Way Home vieren met LEGO® Marvel Spider-Man's droneduel (76195). Een gevleugelde slechterik en een noppenschietende drone De opvallende, uitgestrekte vleugels van de gemene Vulture vormen een aantrekkelijk doelwit voor het web van Spider-Man. En met de enorme drone...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€29.98

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€29.98

Beschrijving LEGO

Marvel fans kunnen de komst van nieuwe Marvel Studios film Spider-Man: No Way Home vieren met LEGO® Marvel Spider-Man's droneduel (76195). Een gevleugelde slechterik en een noppenschietende drone De opvallende, uitgestrekte vleugels van de gemene Vulture vormen een aantrekkelijk doelwit voor het web van Spider-Man. En met de enorme drone met 4 rotors schiet ook Spider-Man de lucht in, zodat de gevleugelde slechterik niet kan ontsnappen! Deze veelzijdige speelset bevat 2 van Marvels populairste personages en zit boordevol speelmogelijkheden – zowel op de grond als hoog in de lucht. Producteigenschappen: Jonge Marvel fans trekken een hoop jaloerse blikken van hun...

Marvel fans kunnen de komst van nieuwe Marvel Studios film Spider-Man: No Way Home vieren met LEGO® Marvel Spider-Man's droneduel (76195). Een gevleugelde slechterik en een noppenschietende drone De opvallende, uitgestrekte vleugels van de gemene Vulture vormen een aantrekkelijk doelwit voor het web van Spider-Man. En met de enorme drone met 4 rotors schiet ook Spider-Man de lucht in, zodat de gevleugelde slechterik niet kan ontsnappen! Deze veelzijdige speelset bevat 2 van Marvels populairste personages en zit boordevol speelmogelijkheden – zowel op de grond als hoog in de lucht. Producteigenschappen: Jonge Marvel fans trekken een hoop jaloerse blikken van hun vrienden met LEGO® Marvel Spider-Man's droneduel (76195). Deze superheldenspeelset staat garant voor veel gevechten hoog in de lucht. Inclusief 2 minifiguren voor een heleboel fantasierijk speelplezier – Spider-Man en Vulture – plus een bouwbare drone met 4 rotors en 2 noppenschieters. Kinderen kunnen Spider-Man vastmaken aan de onderkant van de drone met behulp van een lang web en beleven zo een heleboel avonturen, zowel in de lucht als op de grond. Een bijzonder cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor Marvel filmfans van 7 jaar en ouder. De drone is ca. 5 cm hoog, 23 cm lang en 25 cm breed. Je kunt deze veelzijdige speelset eenvoudig combineren met andere LEGO® Marvel bouwsets. Al het LEGO® Marvel bouwspeelgoed biedt jonge superhelden hoogwaardige speelsets die zijn ontworpen voor eindeloze fantasierijke speelmogelijkheden. LEGO® onderdelen voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Super Heroes
Merk LEGO
EAN 5702016913231
Legocode 76195
Leeftijd 7 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016913231

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Marvel Spiderman's Dronduel - 76195 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016913231 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Marvel Spiderman's Dronduel - 76195' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Super Heroes Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 76195

Waar is LEGO Marvel Spiderman's Dronduel - 76195 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Marvel Spiderman's Dronduel - 76195 met het legonummer 76195 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Marvel Spiderman's Dronduel - 76195?

Het lego nummer van LEGO Marvel Spiderman's Dronduel - 76195 is 76195 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Marvel Spiderman's Dronduel - 76195 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Marvel Spiderman's Dronduel - 76195 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Marvel Spiderman's Dronduel - 76195 momenteel in de aanbieding is.