LEGO Special Edition Sets De Bodem van de Oceaan - 10404

LEGO Creator 10404 De bodem van de oceaanWat vind je op de bodem van de oceaan? Laat je creativiteit nieuwe wegen verkennen met LEGO stenen! Verken de diepzee en ontdek welke interessante vissen er leven. Keer daarna terug naar de oppervlakte en verdedig je kasteel tegen de vuurspuwende draak, voor...

Lees meer..
4.9/5
Lees alle reviews

€44.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€44.95

Beschrijving LEGO

LEGO Creator 10404 De bodem van de oceaanWat vind je op de bodem van de oceaan? Laat je creativiteit nieuwe wegen verkennen met LEGO stenen! Verken de diepzee en ontdek welke interessante vissen er leven. Keer daarna terug naar de oppervlakte en verdedig je kasteel tegen de vuurspuwende draak, voor je in je raketwagen springt en de lucht onveilig maakt. Wat je ook bedenkt: je kunt het steeds op nieuwe manieren bouwen en ermee spelen. Laat je fantasie de vrije loop! Kleine stenen leiden tot grootse ideeën! Stimuleer de creativiteit van je kind met deze special edition LEGO set! Laat...

LEGO Creator 10404 De bodem van de oceaanWat vind je op de bodem van de oceaan? Laat je creativiteit nieuwe wegen verkennen met LEGO stenen! Verken de diepzee en ontdek welke interessante vissen er leven. Keer daarna terug naar de oppervlakte en verdedig je kasteel tegen de vuurspuwende draak, voor je in je raketwagen springt en de lucht onveilig maakt. Wat je ook bedenkt: je kunt het steeds op nieuwe manieren bouwen en ermee spelen. Laat je fantasie de vrije loop! Kleine stenen leiden tot grootse ideeën! Stimuleer de creativiteit van je kind met deze special edition LEGO set! Laat je kind de bodem van de oceaan verkennen met dit assortiment kleurrijke LEGO stenen inclusief speciale elementen en 2 minifiguren. Moedig je kind aan om grootser te denken en creatief te zijn! Help je kind grootser te denken, groter te bouwen en creatief aan de slag te gaan met deze special edition LEGO set met onderwaterthema. De set bevat een heleboel kleurrijke stenen en elementen, plus een unieke LEGO tegel ter ere van het 60-jarig bestaan. De fantasie van een kind kan altijd uitgebreid worden met LEGO stenen, hoe groot die ook is. Dit coole speelgoed voor kinderen biedt verschillende moeilijkheidsniveaus voor alle leeftijden en is inclusief 2 minifiguren. Wat zal jouw grote denker bouwen? Specificaties: Inclusief 2 minifiguren. Omvat een mix van kleurrijke LEGO elementen voor onbegrensd creatief speelplezier, speciale elementen waaronder wielen, vormen en ogen, plus een special edition tegel ter ere van het 60-jarig bestaan van de LEGO steen. Met deze special edition LEGO set kan je kind op zoek gaan naar antwoorden op enkele van de grootste vragen ter wereld. De set biedt verschillende moeilijkheidsniveaus voor meer en minder ervaren bouwers. Accessoire-elementen: een zwaard, een tovenaarshoed, een taart, een hamer en moersleutel, een hakmes, een rond schild, een bezem, een wortel, een haarborstel, 2 bekers, een koekenpan, een kippenbout, zwemvliezen, een ridderhelm, een ruimtehelm, 2 pruiken en een vis. Dit coole special edition speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Denk groots en bouw met LEGO stenen!

Kenmerken
Serie LEGO Special Edition Sets
Merk LEGO
EAN 5702016176575
Legocode 10404
Leeftijd 5 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016176575

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Special Edition Sets De Bodem van de Oceaan - 10404 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016176575 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Special Edition Sets De Bodem van de Oceaan - 10404' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Special Edition Sets Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10404

Waar is LEGO Special Edition Sets De Bodem van de Oceaan - 10404 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Special Edition Sets De Bodem van de Oceaan - 10404 met het legonummer 10404 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Special Edition Sets De Bodem van de Oceaan - 10404?

Het lego nummer van LEGO Special Edition Sets De Bodem van de Oceaan - 10404 is 10404 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Special Edition Sets De Bodem van de Oceaan - 10404 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Special Edition Sets De Bodem van de Oceaan - 10404 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Special Edition Sets De Bodem van de Oceaan - 10404 momenteel in de aanbieding is.