LEGO Overwatch Hanzo vs. Genji - 75971

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Overwatch

Hanzo neemt het op tegen Genji als de 2 populaire Overwatch® helden tegenover elkaar komen te staan in de Hanamura dojo! Je kunt nu een van de beroemdste scènes uit de Overwatch wereld nabouwen met LEGO® stenen. Deze set bevat de 2 drakenbroers, Hanzo met zijn Storm Bow en de...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€48.00

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€48.00

Beschrijving LEGO

Hanzo neemt het op tegen Genji als de 2 populaire Overwatch® helden tegenover elkaar komen te staan in de Hanamura dojo! Je kunt nu een van de beroemdste scènes uit de Overwatch wereld nabouwen met LEGO® stenen. Deze set bevat de 2 drakenbroers, Hanzo met zijn Storm Bow en de cyborgninja Genji met zijn zwaard Ryu-Ichimonji. Deze twee aartsrivalen zijn de ultieme set voor elke Overwatch fan. Ben jij er klaar voor om de strijd tussen de Overwatch ninjabroers te ontketenen? • Inclusief Hanzo, Genji en Shimada Henchman minifiguren. • De Hanamura dojo heeft een wapenrek, een health pack en...

Hanzo neemt het op tegen Genji als de 2 populaire Overwatch® helden tegenover elkaar komen te staan in de Hanamura dojo! Je kunt nu een van de beroemdste scènes uit de Overwatch wereld nabouwen met LEGO® stenen. Deze set bevat de 2 drakenbroers, Hanzo met zijn Storm Bow en de cyborgninja Genji met zijn zwaard Ryu-Ichimonji. Deze twee aartsrivalen zijn de ultieme set voor elke Overwatch fan. Ben jij er klaar voor om de strijd tussen de Overwatch ninjabroers te ontketenen? • Inclusief Hanzo, Genji en Shimada Henchman minifiguren. • De Hanamura dojo heeft een wapenrek, een health pack en 2 verborgen schijfschieters die de drakengeesten van de broers uitbeelden. • Wapens van Overwatch® personages: het Ryu-Ichimonji zwaard van Genji en de Storm Bow van Hanzo. • Overwatch® van Blizzard Entertainment, de makers van het legendarische World of Warcraft®, heeft in korte tijd een wereldwijde community van gepassioneerde volgelingen opgebouwd. Er zijn geanimeerde onlineseries en strips verschenen naar aanleiding van de game en er worden spannende internationale e-sportevenementen georganiseerd. • LEGO® Overwatch® sets vormen het perfecte cadeau voor fans van de zeer populaire game Overwatch. • Het Hanamura dojo bouwspeelgoed is ca. 11 cm hoog, 22 cm breed en 9 cm diep.

Kenmerken
Serie LEGO Overwatch
Merk LEGO
EAN 5702016368482
Legocode 75971
Leeftijd 10 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016368482

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Overwatch Hanzo vs. Genji - 75971 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016368482 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Overwatch Hanzo vs. Genji - 75971' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Overwatch Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 75971

Waar is LEGO Overwatch Hanzo vs. Genji - 75971 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Overwatch Hanzo vs. Genji - 75971 met het legonummer 75971 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Overwatch Hanzo vs. Genji - 75971?

Het lego nummer van LEGO Overwatch Hanzo vs. Genji - 75971 is 75971 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Overwatch Hanzo vs. Genji - 75971 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Overwatch Hanzo vs. Genji - 75971 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Overwatch Hanzo vs. Genji - 75971 momenteel in de aanbieding is.