LEGO NINJAGO Katana 4x4 - 70675

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO NINJAGO

Race door de NINJAGO® Woestijn der Verderf in Kai's Katana 4x4 ninjavoertuig met deze spannende LEGO® set! Schiet met de wapens met veermechanisme op Char en de Vuurslangen. Rijd op de vijand in met de shuriken-hakkers van het ninjavoertuig. Spin een Spinjitzu tornadogevecht in met de 'extra krachtige' LEGO NINJAGO...

Lees meer..
4.4/5
Lees alle reviews

€50.48

Beste deal bij: Zavvi

Webshop Aanbieding

€50.48

Beschrijving LEGO

Race door de NINJAGO® Woestijn der Verderf in Kai's Katana 4x4 ninjavoertuig met deze spannende LEGO® set! Schiet met de wapens met veermechanisme op Char en de Vuurslangen. Rijd op de vijand in met de shuriken-hakkers van het ninjavoertuig. Spin een Spinjitzu tornadogevecht in met de 'extra krachtige' LEGO NINJAGO heldin Nya FS. Zorg dat je deze gevaarlijke slangen verslaat en de Rol van Verboden Spinjitzu te pakken krijgt! Eigenschappen: Inclusief 5 LEGO® NINJAGO® minifiguren die nieuw zijn vanaf juni 2019: Kai, Nya FS (Forbidden Spinjitzu), Char, Vuurslang Zweepdrager en Vuurslang Zwaarddrager. De Katana 4x4 speelgoedtruck is uitgerust met een...

Race door de NINJAGO® Woestijn der Verderf in Kai's Katana 4x4 ninjavoertuig met deze spannende LEGO® set! Schiet met de wapens met veermechanisme op Char en de Vuurslangen. Rijd op de vijand in met de shuriken-hakkers van het ninjavoertuig. Spin een Spinjitzu tornadogevecht in met de 'extra krachtige' LEGO NINJAGO heldin Nya FS. Zorg dat je deze gevaarlijke slangen verslaat en de Rol van Verboden Spinjitzu te pakken krijgt! Eigenschappen: Inclusief 5 LEGO® NINJAGO® minifiguren die nieuw zijn vanaf juni 2019: Kai, Nya FS (Forbidden Spinjitzu), Char, Vuurslang Zweepdrager en Vuurslang Zwaarddrager. De Katana 4x4 speelgoedtruck is uitgerust met een minifiguurcockpit die open kan, een draaiende shuriken-hakker met ramfunctie, 2 schieters met veermechanisme, een opbergvak voor wapens met diverse goudkleurige wapens, wielen met goudkleurige velgen, turboboosters met uitlaatvlamelementen, een ninjavlag-element en decoratieve wapens. Druk op de hendel onder het voertuig om minifiguren te raken met de shuriken-hakker. Ook inclusief de Rol van Verboden Spinjitzu met een van stenen gebouwde standaard. Deze LEGO® NINJAGO® set is inclusief de zilver- en goudkleurige katana's van Kai, de slangenscepter van Char, de zweep van Vuurslang Zweepdrager en het zwaard van Vuurslang Zwaarddrager. Accessoire-elementen: de katanahouder van Kai, het 'extra krachtige' hoofdkapelement van Nya FS en haar tornadospinner die nieuw is vanaf juni 2019, de slangenstaart van Char, het slangenharnas van Vuurslang Zweepdrager en het schild van Vuurslang Zwaarddrager. Met dit coole speelgoed kunnen kinderen de spannendste actiescènes uit de NINJAGO® tv-serie naspelen. Gebruik de LEGO® Life app om toegang te krijgen tot de intuïtieve bouwinstructies van Instructies PLUS. Ook jongere bouwers worden ondersteund bij het bouwproces, via functies om eenvoudig in te zoomen en te draaien en een speciale doorschijnende modus waarmee ze hun creaties tijdens het bouwen kunnen visualiseren. Het Katana 4x4 ninjavoertuig is ca. 8 cm hoog, 21 cm lang en 13 cm breed.

Kenmerken
Serie LEGO NINJAGO
Merk LEGO
EAN 5702016365528
Legocode 70675
Leeftijd 8 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016365528

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO NINJAGO Katana 4x4 - 70675 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016365528 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO NINJAGO Katana 4x4 - 70675' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO NINJAGO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 70675

Waar is LEGO NINJAGO Katana 4x4 - 70675 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO NINJAGO Katana 4x4 - 70675 met het legonummer 70675 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO NINJAGO Katana 4x4 - 70675?

Het lego nummer van LEGO NINJAGO Katana 4x4 - 70675 is 70675 bekijk hier alle kenmerken van LEGO NINJAGO Katana 4x4 - 70675 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO NINJAGO Katana 4x4 - 70675 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO NINJAGO Katana 4x4 - 70675 momenteel in de aanbieding is.