LEGO NINJAGO Airjitzu Zane Flyer - 70742

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO NINJAGO

Leer de eeuwenoude vechtkunst Airjitzu beheersen, met de fantastische LEGO Ninjago Airjitzu Kai Flyer! Kai draagt speciale Airjitzu-kleding en beschikt over formidabele Ninja wapens. Bouw het handvat van LEGO stenen en zet Kai in de capsule. Draai de capsule om hem te aan de vortex-rotor te bevestigen en trek aan...

Lees meer..
4.6/5
Lees alle reviews

€45.00

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€45.00

Beschrijving LEGO

Leer de eeuwenoude vechtkunst Airjitzu beheersen, met de fantastische LEGO Ninjago Airjitzu Kai Flyer! Kai draagt speciale Airjitzu-kleding en beschikt over formidabele Ninja wapens. Bouw het handvat van LEGO stenen en zet Kai in de capsule. Draai de capsule om hem te aan de vortex-rotor te bevestigen en trek aan het koord om de Ninja-held omhoog te laten spinnen. Hoe harder je trekt hoe hoger de capsule vliegt! Inclusief Kai minifiguur, handvat om zelf te bouwen van LEGO stenen, vortex-rotor, minifiguur-capsule, trekkoord en diverse elementen: Bij de set hoort Kai’s Vuurzwaard, het Steppebrandzwaard, 2 gouden shurikens, 2 zwaarden en een...

Leer de eeuwenoude vechtkunst Airjitzu beheersen, met de fantastische LEGO Ninjago Airjitzu Kai Flyer! Kai draagt speciale Airjitzu-kleding en beschikt over formidabele Ninja wapens. Bouw het handvat van LEGO stenen en zet Kai in de capsule. Draai de capsule om hem te aan de vortex-rotor te bevestigen en trek aan het koord om de Ninja-held omhoog te laten spinnen. Hoe harder je trekt hoe hoger de capsule vliegt! Inclusief Kai minifiguur, handvat om zelf te bouwen van LEGO stenen, vortex-rotor, minifiguur-capsule, trekkoord en diverse elementen: Bij de set hoort Kai’s Vuurzwaard, het Steppebrandzwaard, 2 gouden shurikens, 2 zwaarden en een fakkel.

Kenmerken
Serie LEGO NINJAGO
Merk LEGO
EAN 5702015347396
Legocode 70742
Leeftijd 6 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015347396

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO NINJAGO Airjitzu Zane Flyer - 70742 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015347396 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO NINJAGO Airjitzu Zane Flyer - 70742' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO NINJAGO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 70742

Waar is LEGO NINJAGO Airjitzu Zane Flyer - 70742 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO NINJAGO Airjitzu Zane Flyer - 70742 met het legonummer 70742 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO NINJAGO Airjitzu Zane Flyer - 70742?

Het lego nummer van LEGO NINJAGO Airjitzu Zane Flyer - 70742 is 70742 bekijk hier alle kenmerken van LEGO NINJAGO Airjitzu Zane Flyer - 70742 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO NINJAGO Airjitzu Zane Flyer - 70742 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO NINJAGO Airjitzu Zane Flyer - 70742 momenteel in de aanbieding is.