LEGO Disney Princess Vaiana’s ontdekkingsboot - 43210

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO NINJAGO

Het avontuur wacht op een kind van 6 jaar of ouder met deze fantasierijke LEGO ǀ Disney Vaiana's ontdekkingsboot (43210). De set bevat een catamaran met een afneembaar afdak en zeil met opdruk, opslagruimte, 2 LEGO minipoppetjes, een LEGO dolfijn en decoratieve elementen. De LEGO Builder app begeleidt kinderen op...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€27.99

Beste deal bij: Bol.com

20 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€27.99

20% Goedkoper

€34.99

Beschrijving LEGO

Het avontuur wacht op een kind van 6 jaar of ouder met deze fantasierijke LEGO ǀ Disney Vaiana's ontdekkingsboot (43210). De set bevat een catamaran met een afneembaar afdak en zeil met opdruk, opslagruimte, 2 LEGO minipoppetjes, een LEGO dolfijn en decoratieve elementen. De LEGO Builder app begeleidt kinderen op een intuïtief bouwavontuur: ze kunnen inzoomen en modellen draaien in 3D, sets opslaan en hun voortgang bijhouden. Lekker spelen Deze gedetailleerde set zit boordevol functies en accessoires voor nog meer speelplezier. Kinderen kunnen filmscènes naspelen of hun eigen verhalen bedenken. De boot doet dienst als woning op het water en...

Het avontuur wacht op een kind van 6 jaar of ouder met deze fantasierijke LEGO ǀ Disney Vaiana's ontdekkingsboot (43210). De set bevat een catamaran met een afneembaar afdak en zeil met opdruk, opslagruimte, 2 LEGO minipoppetjes, een LEGO dolfijn en decoratieve elementen. De LEGO Builder app begeleidt kinderen op een intuïtief bouwavontuur: ze kunnen inzoomen en modellen draaien in 3D, sets opslaan en hun voortgang bijhouden. Lekker spelen Deze gedetailleerde set zit boordevol functies en accessoires voor nog meer speelplezier. Kinderen kunnen filmscènes naspelen of hun eigen verhalen bedenken. De boot doet dienst als woning op het water en stimuleert de creatieve vaardigheden. Het model is geschikt om afzonderlijk mee te spelen of te combineren met andere LEGO ǀ Disney sets (apart verkrijgbaar). Leuke personages Met deze set kunnen kinderen snel gaan spelen met de minipoppetjes van Vaiana en Sina, plus een LEGO dolfijn. Het is een leuk en inspirerend cadeau voor iedere Disneyfan.

Kenmerken
Serie LEGO NINJAGO
Merk LEGO
EAN 5702017424774
Legocode 43210
Leeftijd 6 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017424774

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Disney Princess Vaiana’s ontdekkingsboot - 43210 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017424774 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Disney Princess Vaiana’s ontdekkingsboot - 43210' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO NINJAGO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 43210

Waar is LEGO Disney Princess Vaiana’s ontdekkingsboot - 43210 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Disney Princess Vaiana’s ontdekkingsboot - 43210 met het legonummer 43210 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Disney Princess Vaiana’s ontdekkingsboot - 43210?

Het lego nummer van LEGO Disney Princess Vaiana’s ontdekkingsboot - 43210 is 43210 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Disney Princess Vaiana’s ontdekkingsboot - 43210 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Disney Princess Vaiana’s ontdekkingsboot - 43210 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Disney Princess Vaiana’s ontdekkingsboot - 43210 momenteel in de aanbieding is.