LEGO Nexo Knights Strijdharnas Axl - 70365

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO NEXO KNIGHTS

Zet Axl in zijn hi-tech gevechtsuitrusting en verander de zwaargewicht ridder in een onoverwinnelijke vechtmachine, bewapend met een reusachtige bijl. Bedenk vervolgens je eigen manier om Monstrox en de Steenmonsters eigenhandig te verslaan door drie Nexo Powers van je keuze te combineren tot unieke Combo Nexo Powers en die te...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€59.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€59.95

Beschrijving LEGO

Zet Axl in zijn hi-tech gevechtsuitrusting en verander de zwaargewicht ridder in een onoverwinnelijke vechtmachine, bewapend met een reusachtige bijl. Bedenk vervolgens je eigen manier om Monstrox en de Steenmonsters eigenhandig te verslaan door drie Nexo Powers van je keuze te combineren tot unieke Combo Nexo Powers en die te scannen met de gratis LEGO Nexo Knights: Merlok 2.0 app. Kies uit vijf Nexo Powers: 'Glinsterende bijl', 'Metalen minotaurus', 'Krachtklank', 'Frontale aanval' en 'Banaanbom'. Alleen als ze hun strijdharnassen dragen, kunnen de Nexo Knights helden een Combo Nexo Power in hun eentje beheersen! Inclusief speciale Axl minifiguur. Combineer het strijdharnas...

Zet Axl in zijn hi-tech gevechtsuitrusting en verander de zwaargewicht ridder in een onoverwinnelijke vechtmachine, bewapend met een reusachtige bijl. Bedenk vervolgens je eigen manier om Monstrox en de Steenmonsters eigenhandig te verslaan door drie Nexo Powers van je keuze te combineren tot unieke Combo Nexo Powers en die te scannen met de gratis LEGO Nexo Knights: Merlok 2.0 app. Kies uit vijf Nexo Powers: 'Glinsterende bijl', 'Metalen minotaurus', 'Krachtklank', 'Frontale aanval' en 'Banaanbom'. Alleen als ze hun strijdharnassen dragen, kunnen de Nexo Knights helden een Combo Nexo Power in hun eentje beheersen! Inclusief speciale Axl minifiguur. Combineer het strijdharnas met voertuigen uit andere LEGO Nexo Knightssets om het uit te breiden met futuristische functies! Eigenschappen: • De set bestaat uit een strijdharnas om zelf te bouwen met in allerlei standen verstelbare ledematen en een cockpit met ruimte voor een minifiguur. • Trek ten strijde met de nog grotere en sterkere Axl en laat de Steenmonsters alle kanten op vliegen! • Bij de set hoort ook een enorme bijl om zelf te bouwen. • Accessoire-elementen: Combo Nexo Power schild en vijf Nexo Powers om te scannen. • Download de gratis LEGO Nexo Knights: Merlok 2.0 app op je smartphone of tablet. Vraag altijd eerst je ouders om toestemming. • Scan de schilden voor elk van de vijf Nexo Powers ('Glinsterende bijl', 'Metalen minotaurus', 'Krachtklank', 'Frontale aanval' en 'Banaanbom') en bedenk je eigen combinaties ervan om af te rekenen met de Steenmonsters in de LEGO Nexo Knights game.

Kenmerken
Serie LEGO NEXO KNIGHTS
Merk LEGO
EAN 5702015867856
Legocode 70365
Leeftijd 7 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015867856

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Nexo Knights Strijdharnas Axl - 70365 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015867856 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Nexo Knights Strijdharnas Axl - 70365' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO NEXO KNIGHTS Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 70365

Waar is LEGO Nexo Knights Strijdharnas Axl - 70365 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Nexo Knights Strijdharnas Axl - 70365 met het legonummer 70365 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Nexo Knights Strijdharnas Axl - 70365?

Het lego nummer van LEGO Nexo Knights Strijdharnas Axl - 70365 is 70365 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Nexo Knights Strijdharnas Axl - 70365 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Nexo Knights Strijdharnas Axl - 70365 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Nexo Knights Strijdharnas Axl - 70365 momenteel in de aanbieding is.