LEGO Monkie Kid™ Pigsy's Noedeltank - 80026

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Monkie Kid

Stimuleer de fantasie met deze kleurrijke LEGO® Monkie Kid™ speelgoedset (80026) met Pigsy's Noedeltank voor voedselgevechten tegen de Snelle Panda-robot van Pan die 'limonadenoppen' afvuurt. De tank heeft een ronddraaiende keuken vol voedsel met een schrijfschieter in de koelkast, 6-schots snelvuurgeschut, 2 afneembare eetstokjes en een grote hark aan de...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€55.94

Beste deal bij: Lego.com

Webshop Aanbieding

€55.94

Beschrijving LEGO

Stimuleer de fantasie met deze kleurrijke LEGO® Monkie Kid™ speelgoedset (80026) met Pigsy's Noedeltank voor voedselgevechten tegen de Snelle Panda-robot van Pan die 'limonadenoppen' afvuurt. De tank heeft een ronddraaiende keuken vol voedsel met een schrijfschieter in de koelkast, 6-schots snelvuurgeschut, 2 afneembare eetstokjes en een grote hark aan de voorkant die op en neer beweegt wanneer de tank wordt geduwd. Dit coole cadeau bevat ook een pandadrone die maaltijdboxen laat vallen en 4 minifiguren voor urenlang speelplezier. Leuk om te bouwen Dankzij de stapsgewijze instructies in de doos genieten zelfs beginnende LEGO bouwers van het bouwproces. En met de...

Stimuleer de fantasie met deze kleurrijke LEGO® Monkie Kid™ speelgoedset (80026) met Pigsy's Noedeltank voor voedselgevechten tegen de Snelle Panda-robot van Pan die 'limonadenoppen' afvuurt. De tank heeft een ronddraaiende keuken vol voedsel met een schrijfschieter in de koelkast, 6-schots snelvuurgeschut, 2 afneembare eetstokjes en een grote hark aan de voorkant die op en neer beweegt wanneer de tank wordt geduwd. Dit coole cadeau bevat ook een pandadrone die maaltijdboxen laat vallen en 4 minifiguren voor urenlang speelplezier. Leuk om te bouwen Dankzij de stapsgewijze instructies in de doos genieten zelfs beginnende LEGO bouwers van het bouwproces. En met de digitale Instructions PLUS in de gratis LEGO Bouwinstructies app wordt bouwen nog leuker. Creatief spelen LEGO Monkie Kid sets zijn geworteld in de Chinese cultuur. Ze vertellen de verhalen over de Monkey King uit de klassieke roman "De reis naar het westen" op een moderne manier en stimuleren spelenderwijs de creativiteit. Kinderen kunnen talloze leuke voedselgevechten houden met deze LEGO® Monkie Kid™ speelset (80026) met Pigsy's snel schietende Noedeltank, een pandarobot die met 'limonade' schiet en een pandadrone die maaltijdboxen laat vallen. Deze hoogwaardige set is inclusief 4 minifiguren: Pigsy, Mr. Tang, Pan en Lee, plus een heleboel accessoires, waaronder een afstandsbediening, skates en een pandahoofd voor urenlang creatief speelplezier. De tank heeft een keuken met allerlei soorten voedsel en een schijfschieter die in de koelkast zit verstopt, 6-schots snelvuurgeschut in de vorm van een varken, een ronddraaiende noedelkom, 2 afneembare eetstokjes en een bewegende hark. De pandarobot van Pan, de eigenaar van de Snelle Panda, heeft 2 'limonade' noppenschieters en een 'pittige saus' kanon (kan niet echt schieten) voor spannende gevechten tegen Pigsy's tank. Deze 662-delige foodtruckspeelset biedt een leuke bouwervaring en talloze spannende avonturen, waardoor het een superleuk cadeau is voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor creatieve kinderen vanaf 8 jaar. Pigsy's Noedeltank is ca. 20cm hoog, 18cm lang en 25cm breed – een opvallende blikvanger in de slaapkamer wanneer kinderen er even geen voedselgevechten mee houden. Zelfs beginnende LEGO® bouwers kunnen deze modellen bouwen met de stapsgewijze instructies in de doos. De bouwervaring wordt nog leuker met digitale Instructions PLUS in de gratis LEGO Bouwinstructies app. LEGO® Monkie Kid™ bouwsets zijn geïnspireerd op de legende van de Monkey King. Ze leren kinderen over de Chinese cultuur en stimuleren hen spelenderwijs bij de ontwikkeling van hun optimisme, moed en veerkracht. LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. LEGO® onderdelen worden op vrijwel alle mogelijke manieren getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Monkie Kid
Merk LEGO
EAN 5702016911572
Legocode 80026
Leeftijd 8 - 16 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016911572

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Monkie Kid™ Pigsy's Noedeltank - 80026 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016911572 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Monkie Kid™ Pigsy's Noedeltank - 80026' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Monkie Kid Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 80026

Waar is LEGO Monkie Kid™ Pigsy's Noedeltank - 80026 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Monkie Kid™ Pigsy's Noedeltank - 80026 met het legonummer 80026 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Monkie Kid™ Pigsy's Noedeltank - 80026?

Het lego nummer van LEGO Monkie Kid™ Pigsy's Noedeltank - 80026 is 80026 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Monkie Kid™ Pigsy's Noedeltank - 80026 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Monkie Kid™ Pigsy's Noedeltank - 80026 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Monkie Kid™ Pigsy's Noedeltank - 80026 momenteel in de aanbieding is.