LEGO Mixels Mixadel - 41558

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Mixels

Schiet van alles door de lucht met de wandelende katapult Mixadel! Dit verwaande lid van het koninklijk huis wil niets te maken hebben met gewone MIXELS™: hij bestookt ze liever met zijn katapult! Maar diep in zijn hart is Mixadel de slechtste nog niet. Hij heeft het hart van een...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€29.99

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€29.99

Beschrijving LEGO

Schiet van alles door de lucht met de wandelende katapult Mixadel! Dit verwaande lid van het koninklijk huis wil niets te maken hebben met gewone MIXELS™: hij bestookt ze liever met zijn katapult! Maar diep in zijn hart is Mixadel de slechtste nog niet. Hij heeft het hart van een echte held! * Slinger LEGO® stenen de lucht in met de wandelende katapult Mixadel van de Medivals-stam! * Mixadel inclusief katapult functie inclusief ronde 2x2 LEGO® steen als munitie, oog in de vorm van een minifiguur-hoofd, ridderhelm, 4 benen, 2 armen, een vlag met stok en verstelbare ledematen. * Verzamel...

Schiet van alles door de lucht met de wandelende katapult Mixadel! Dit verwaande lid van het koninklijk huis wil niets te maken hebben met gewone MIXELS™: hij bestookt ze liever met zijn katapult! Maar diep in zijn hart is Mixadel de slechtste nog niet. Hij heeft het hart van een echte held! * Slinger LEGO® stenen de lucht in met de wandelende katapult Mixadel van de Medivals-stam! * Mixadel inclusief katapult functie inclusief ronde 2x2 LEGO® steen als munitie, oog in de vorm van een minifiguur-hoofd, ridderhelm, 4 benen, 2 armen, een vlag met stok en verstelbare ledematen. * Verzamel alle 3 Medivals-stamgenoten uit om de MAX te kunnen bouwen! * Combineer hem met Kuffs (# 41554) van de MCPD-stam tot een vreemde mengelmoes MURP! * Ga naar LEGO.nl/mixels voor exclusieve bouwinstructies, games, animaties en meer! * Volg de avonturen van alle MIXELS™ figuren op Cartoon Network. * MIXADEL is 6cm hoog. LEGO® Mixels worden uitgebracht in series van 3 stammen met iedere stam 3 stamleden! Serie 7 bestaat uit de 3 stammen: * De MCPD (Politie) met KUFFS, BUSTO en TIKETZ. * De Medivals (Royalty) met CAMILLOT, MIXADEL en PALADUM. * De Mixies (Muzikanten) met JAMZY, TAPSY en TRUMPSY.

Kenmerken
Serie LEGO Mixels
Merk LEGO
EAN 5702015594110
Legocode 41558
Leeftijd 6 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015594110

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Mixels Mixadel - 41558 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015594110 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Mixels Mixadel - 41558' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Mixels Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41558

Waar is LEGO Mixels Mixadel - 41558 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Mixels Mixadel - 41558 met het legonummer 41558 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Mixels Mixadel - 41558?

Het lego nummer van LEGO Mixels Mixadel - 41558 is 41558 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Mixels Mixadel - 41558 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Mixels Mixadel - 41558 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Mixels Mixadel - 41558 momenteel in de aanbieding is.