LEGO Mixels Camillot - 41557

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Mixels

Maak kennis met Camillot, de toekomstige heerser! Deze koninklijke Mixel is gewend dat zijn dienaren overal voor zorgen. Maar nu heeft Camillot besloten dat hij wil kennismaken met zijn onderdanen, om de kunst van het mixen te leren. Hopelijk is zijne koninklijke hoogheid een beetje voorzichtig met die bijl die...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€23.99

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€23.99

Beschrijving LEGO

Maak kennis met Camillot, de toekomstige heerser! Deze koninklijke Mixel is gewend dat zijn dienaren overal voor zorgen. Maar nu heeft Camillot besloten dat hij wil kennismaken met zijn onderdanen, om de kunst van het mixen te leren. Hopelijk is zijne koninklijke hoogheid een beetje voorzichtig met die bijl die aan zijn arm vastzit! * Ontdek hoe een koninklijke familie leeft met troonopvolger Camillot van de Medivalsstam! * Kasteelvormige Camillot heeft een bijlarm, kanonneus, verborgen ogen, mond die open kan en een vlag op zijn hoofd. * Verzamel alle 3 Medivals-stamgenoten uit om de MAX te kunnen bouwen! * Combineer...

Maak kennis met Camillot, de toekomstige heerser! Deze koninklijke Mixel is gewend dat zijn dienaren overal voor zorgen. Maar nu heeft Camillot besloten dat hij wil kennismaken met zijn onderdanen, om de kunst van het mixen te leren. Hopelijk is zijne koninklijke hoogheid een beetje voorzichtig met die bijl die aan zijn arm vastzit! * Ontdek hoe een koninklijke familie leeft met troonopvolger Camillot van de Medivalsstam! * Kasteelvormige Camillot heeft een bijlarm, kanonneus, verborgen ogen, mond die open kan en een vlag op zijn hoofd. * Verzamel alle 3 Medivals-stamgenoten uit om de MAX te kunnen bouwen! * Combineer hem met Tapsy (# 41561) van de Mixies-stam om een komische nieuwe MIX te maken! * Ga naar LEGO.nl/mixels voor exclusieve bouwinstructies, games, animaties en meer! * Volg de avonturen van alle MIXELS™ figuren op Cartoon Network. * CAMILLOT is 9cm hoog. LEGO® Mixels worden uitgebracht in series van 3 stammen met iedere stam 3 stamleden! Serie 7 bestaat uit de 3 stammen: * De MCPD (Politie) met KUFFS, BUSTO en TIKETZ. * De Medivals (Royalty) met CAMILLOT, MIXADEL en PALADUM. * De Mixies (Muzikanten) met JAMZY, TAPSY en TRUMPSY.

Kenmerken
Serie LEGO Mixels
Merk LEGO
EAN 5702015594103
Legocode 41557
Leeftijd 6 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015594103

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Mixels Camillot - 41557 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015594103 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Mixels Camillot - 41557' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Mixels Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41557

Waar is LEGO Mixels Camillot - 41557 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Mixels Camillot - 41557 met het legonummer 41557 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Mixels Camillot - 41557?

Het lego nummer van LEGO Mixels Camillot - 41557 is 41557 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Mixels Camillot - 41557 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Mixels Camillot - 41557 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Mixels Camillot - 41557 momenteel in de aanbieding is.