LEGO Minifigures What Am I? Wie ben ik? 40161

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Minifigures

Speel het iconische LEGO® spel Wat ben ik? en stel ja/nee-vragen om de minifiguur of het kleine model van je tegenspeler te raden. Het spel bevat 16 bouwbare en verwijderbare minifiguren, maar je kunt ook je eigen figuren gebruiken of toevoegen. Bij het spel zijn ook bouwinstructies en spelregels meegeleverd...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€89.99

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€89.99

Beschrijving LEGO

Speel het iconische LEGO® spel Wat ben ik? en stel ja/nee-vragen om de minifiguur of het kleine model van je tegenspeler te raden. Het spel bevat 16 bouwbare en verwijderbare minifiguren, maar je kunt ook je eigen figuren gebruiken of toevoegen. Bij het spel zijn ook bouwinstructies en spelregels meegeleverd en het spel kan worden opgeborgen in de handige verpakking. Omvat 2 spelborden en 16 bijbehorende bouwbare en verwijderbare minifiguren om mee te spelen. Stel je tegenspeler een reeks ja/nee-vragen om zijn/haar minifiguur of klein model te raden. Het spel kan ook worden gespeeld met kleine LEGO® modellen. Het spel...

Speel het iconische LEGO® spel Wat ben ik? en stel ja/nee-vragen om de minifiguur of het kleine model van je tegenspeler te raden. Het spel bevat 16 bouwbare en verwijderbare minifiguren, maar je kunt ook je eigen figuren gebruiken of toevoegen. Bij het spel zijn ook bouwinstructies en spelregels meegeleverd en het spel kan worden opgeborgen in de handige verpakking. Omvat 2 spelborden en 16 bijbehorende bouwbare en verwijderbare minifiguren om mee te spelen. Stel je tegenspeler een reeks ja/nee-vragen om zijn/haar minifiguur of klein model te raden. Het spel kan ook worden gespeeld met kleine LEGO® modellen. Het spel kan worden opgeborgen in de handige verpakking. Een fantastisch cadeau voor fans van LEGO® speelsets. Dit item biedt een passende speelervaring voor kinderen vanaf 6 jaar. Elk spelbord heeft plaats voor 8 minifiguren en is 12 cm hoog, 25 cm breed en 11 cm diep.

Kenmerken
Serie LEGO Minifigures
Merk LEGO
EAN 0673419258654
Legocode 40161
Leeftijd 7 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 0673419258654

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Minifigures What Am I? Wie ben ik? 40161 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 0673419258654 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Minifigures What Am I? Wie ben ik? 40161' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Minifigures Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 40161

Waar is LEGO Minifigures What Am I? Wie ben ik? 40161 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Minifigures What Am I? Wie ben ik? 40161 met het legonummer 40161 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Minifigures What Am I? Wie ben ik? 40161?

Het lego nummer van LEGO Minifigures What Am I? Wie ben ik? 40161 is 40161 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Minifigures What Am I? Wie ben ik? 40161 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Minifigures What Am I? Wie ben ik? 40161 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Minifigures What Am I? Wie ben ik? 40161 momenteel in de aanbieding is.