LEGO Minecraft De IJsbergtoppen - 21243

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Minecraft

LEGO Minecraft De IJsbergtoppen (21243) zit boordevol kenmerken en functies om kinderen vanaf 8 jaar bergen Minecraft plezier en actie te bieden. Minecraft spelers zullen de ijzige bioom met de IJsbergtoppen en het Taiga bos direct herkennen en dolgraag hun Minecraft vaardigheden willen gebruiken om steenkool, ijzer en smaragderts te...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€29.99

Beste deal bij: Bol.com

14 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€29.99

14% Goedkoper

€34.99

Beschrijving LEGO

LEGO Minecraft De IJsbergtoppen (21243) zit boordevol kenmerken en functies om kinderen vanaf 8 jaar bergen Minecraft plezier en actie te bieden. Minecraft spelers zullen de ijzige bioom met de IJsbergtoppen en het Taiga bos direct herkennen en dolgraag hun Minecraft vaardigheden willen gebruiken om steenkool, ijzer en smaragderts te delven dat onder het ijs ligt. Deze veelzijdige set met LEGO Minecraft speelgoed bestaat uit een bouwbare druipsteengrot en een schuilplaats. Met Minecraft poppetjes van personages Steve, een Creeper en een Verdwaalde komen de avonturen uit de Minecraft game tot leven. Als de Creeper en de Verdwaalde te dichtbij komen,...

LEGO Minecraft De IJsbergtoppen (21243) zit boordevol kenmerken en functies om kinderen vanaf 8 jaar bergen Minecraft plezier en actie te bieden. Minecraft spelers zullen de ijzige bioom met de IJsbergtoppen en het Taiga bos direct herkennen en dolgraag hun Minecraft vaardigheden willen gebruiken om steenkool, ijzer en smaragderts te delven dat onder het ijs ligt. Deze veelzijdige set met LEGO Minecraft speelgoed bestaat uit een bouwbare druipsteengrot en een schuilplaats. Met Minecraft poppetjes van personages Steve, een Creeper en een Verdwaalde komen de avonturen uit de Minecraft game tot leven. Als de Creeper en de Verdwaalde te dichtbij komen, kunnen kinderen Steve laten ontsnappen via de gevaarlijke druipsteengrot. Vervolgens kunnen ze TNT gebruiken om de berg op te blazen, of de geit gebruiken om de vijandige mobs van het klif te gooien. Met de talloze leuke functies en authentieke accessoires komt er geen einde aan het Minecraft speelplezier. Met LEGO Minecraft speelgoed bouwen kinderen bekende locaties, personages en functies na in de echte wereld. Met dit geweldige cadeau zul je kinderen vanaf 8 jaar die gek zijn op games zeker verrassen!

Kenmerken
Serie LEGO Minecraft
Merk LEGO
EAN 5702017399461
Legocode 21243
Leeftijd 8 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017399461

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Minecraft De IJsbergtoppen - 21243 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017399461 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Minecraft De IJsbergtoppen - 21243' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Minecraft Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 21243

Waar is LEGO Minecraft De IJsbergtoppen - 21243 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Minecraft De IJsbergtoppen - 21243 met het legonummer 21243 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Minecraft De IJsbergtoppen - 21243?

Het lego nummer van LEGO Minecraft De IJsbergtoppen - 21243 is 21243 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Minecraft De IJsbergtoppen - 21243 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Minecraft De IJsbergtoppen - 21243 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Minecraft De IJsbergtoppen - 21243 momenteel in de aanbieding is.