LEGO Juniors The Joker Batgrot Aanval - 10753

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Juniors

• Inclusief de minifiguren Batman, The Joker en Robin. • Deze set bestaat uit de Batgrot met controlescherm, geïntegreerde opbergplaats voor de Batwing. • Ook inclusief de Batwing met schietfunctie in de vleugels en een cockpit die open kan, plus de hotrod van de Joker met een element met bal...

Lees meer..
4.3/5
Lees alle reviews

€65.00

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€65.00

Beschrijving LEGO

• Inclusief de minifiguren Batman, The Joker en Robin. • Deze set bestaat uit de Batgrot met controlescherm, geïntegreerde opbergplaats voor de Batwing. • Ook inclusief de Batwing met schietfunctie in de vleugels en een cockpit die open kan, plus de hotrod van de Joker met een element met bal en ketting. • Maak de cel en het controlecentrum vast aan het landingsplatform zoals jij wilt. • Zet de Batwing boven op het controlecentrum om deze in de Batgrot te plaatsen. Bescherm de Batgrot met Batman in zijn coole Batwing! Vlieg de Batgrot uit terwijl Robin alles in de gaten...

• Inclusief de minifiguren Batman, The Joker en Robin. • Deze set bestaat uit de Batgrot met controlescherm, geïntegreerde opbergplaats voor de Batwing. • Ook inclusief de Batwing met schietfunctie in de vleugels en een cockpit die open kan, plus de hotrod van de Joker met een element met bal en ketting. • Maak de cel en het controlecentrum vast aan het landingsplatform zoals jij wilt. • Zet de Batwing boven op het controlecentrum om deze in de Batgrot te plaatsen. Bescherm de Batgrot met Batman in zijn coole Batwing! Vlieg de Batgrot uit terwijl Robin alles in de gaten houdt vanuit het controlecentrum en zet de achtervolging in op de Joker in zijn vlammende hotrod! Vuur met de Batwing een paar Batdiscs richting de auto en ontwijk het dynamiet dat de Joker teruggooit. Kun jij hem te pakken krijgen en naar de cel brengen voordat hij ervandoor gaat?

Kenmerken
Serie LEGO Juniors
Merk LEGO
EAN 5702016116991
Legocode 10753
Leeftijd 4 - 7 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016116991

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Juniors The Joker Batgrot Aanval - 10753 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016116991 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Juniors The Joker Batgrot Aanval - 10753' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Juniors Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10753

Waar is LEGO Juniors The Joker Batgrot Aanval - 10753 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Juniors The Joker Batgrot Aanval - 10753 met het legonummer 10753 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Juniors The Joker Batgrot Aanval - 10753?

Het lego nummer van LEGO Juniors The Joker Batgrot Aanval - 10753 is 10753 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Juniors The Joker Batgrot Aanval - 10753 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Juniors The Joker Batgrot Aanval - 10753 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Juniors The Joker Batgrot Aanval - 10753 momenteel in de aanbieding is.