LEGO Juniors City Politietruck Achtervolging - 10735

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Juniors

Alarm! De inbreker heeft een kostbaar juweel gestolen uit een kluis in LEGO City en gaat er nu vandoor! Start de politietruck en versper die misdadiger de weg. Arresteer de boef, sluit hem op in de cel achterop de truck en breng hem naar de gevangenis. Alweer een missie volbracht...

Lees meer..
4.4/5
Lees alle reviews

€20.47

Beste deal bij: Zavvi

59 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€20.47

59% Goedkoper

€49.99

Beschrijving LEGO

Alarm! De inbreker heeft een kostbaar juweel gestolen uit een kluis in LEGO City en gaat er nu vandoor! Start de politietruck en versper die misdadiger de weg. Arresteer de boef, sluit hem op in de cel achterop de truck en breng hem naar de gevangenis. Alweer een missie volbracht door de LEGO Juniors politie! Inclusief twee minifiguren: een politieagent en een boef. Eigenschappen: • Bij de set horen een politietruck en een motor. • De politietruck is inclusief cel aan de achterkant waarin van bovenaf een minifiguur geplaatst kan worden en een wegversperring met beweegbaar hek. • Er kan...

Alarm! De inbreker heeft een kostbaar juweel gestolen uit een kluis in LEGO City en gaat er nu vandoor! Start de politietruck en versper die misdadiger de weg. Arresteer de boef, sluit hem op in de cel achterop de truck en breng hem naar de gevangenis. Alweer een missie volbracht door de LEGO Juniors politie! Inclusief twee minifiguren: een politieagent en een boef. Eigenschappen: • Bij de set horen een politietruck en een motor. • De politietruck is inclusief cel aan de achterkant waarin van bovenaf een minifiguur geplaatst kan worden en een wegversperring met beweegbaar hek. • Er kan een minifiguur op de motor worden gezet. • Bouw de wegversperring op om de boef te stoppen en zet hem in de cel. • Accessoire-elementen: een juweel, handboeien en een walkietalkie. • Dankzij de grote elementen en de duidelijke gebruiksaanwijzing van deze eenvoudig te bouwen modellen kunnen kinderen er direct mee aan de slag.

Kenmerken
Serie LEGO Juniors
Merk LEGO
EAN 5702015868341
Legocode 10735
Leeftijd 4 - 7 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015868341

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Juniors City Politietruck Achtervolging - 10735 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015868341 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Juniors City Politietruck Achtervolging - 10735' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Juniors Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10735

Waar is LEGO Juniors City Politietruck Achtervolging - 10735 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Juniors City Politietruck Achtervolging - 10735 met het legonummer 10735 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Juniors City Politietruck Achtervolging - 10735?

Het lego nummer van LEGO Juniors City Politietruck Achtervolging - 10735 is 10735 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Juniors City Politietruck Achtervolging - 10735 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Juniors City Politietruck Achtervolging - 10735 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Juniors City Politietruck Achtervolging - 10735 momenteel in de aanbieding is.