LEGO Juniors Cars 3 Cruz Ramirez Race-simulator - 10731

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Juniors

Breng een bezoek aan Rust-eze's Race-simulator met Disney Pixar's Cruz Ramirez om haar optimaal voor te bereiden op de race! Cruz wil zo goed mogelijk kunnen presteren en de race-simulator kan haar daarbij helpen. Draai het scherm zodat ze het kan aflezen, laat de turbine draaien en start de oefenrace...

Lees meer..
4.6/5
Lees alle reviews

€39.99

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€39.99

Beschrijving LEGO

Breng een bezoek aan Rust-eze's Race-simulator met Disney Pixar's Cruz Ramirez om haar optimaal voor te bereiden op de race! Cruz wil zo goed mogelijk kunnen presteren en de race-simulator kan haar daarbij helpen. Draai het scherm zodat ze het kan aflezen, laat de turbine draaien en start de oefenrace terwijl Cruz ronddraait op het platform! Blijf oefenen totdat ze alle geheimen van het circuit kent! Inclusief Cruz Ramirez-figuur, bekend uit Disney Pixar Cars 3. Eigenschappen: • De set bestaat uit een eenvoudig te bouwen race-simulator met draaibaar beeldscherm, windturbine, draaibaar platform en schans die naar beneden kan worden gebracht....

Breng een bezoek aan Rust-eze's Race-simulator met Disney Pixar's Cruz Ramirez om haar optimaal voor te bereiden op de race! Cruz wil zo goed mogelijk kunnen presteren en de race-simulator kan haar daarbij helpen. Draai het scherm zodat ze het kan aflezen, laat de turbine draaien en start de oefenrace terwijl Cruz ronddraait op het platform! Blijf oefenen totdat ze alle geheimen van het circuit kent! Inclusief Cruz Ramirez-figuur, bekend uit Disney Pixar Cars 3. Eigenschappen: • De set bestaat uit een eenvoudig te bouwen race-simulator met draaibaar beeldscherm, windturbine, draaibaar platform en schans die naar beneden kan worden gebracht. • Rijd Cruz Ramirez het draaibare simulatorplatform op om haar racevaardigheden te oefenen. • Draai het scherm zodat Cruz het kan aflezen tijdens de training. • Laat de windturbine draaien om verschillende snelheden te simuleren. • Inclusief eenvoudig te bouwen modellen en een duidelijke gebruiksaanwijzing, zodat kinderen er direct mee aan de slag kunnen.

Kenmerken
Serie LEGO Juniors
Merk LEGO
EAN 5702015868259
Legocode 10731
Leeftijd 4 - 7 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015868259

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Juniors Cars 3 Cruz Ramirez Race-simulator - 10731 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015868259 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Juniors Cars 3 Cruz Ramirez Race-simulator - 10731' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Juniors Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10731

Waar is LEGO Juniors Cars 3 Cruz Ramirez Race-simulator - 10731 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Juniors Cars 3 Cruz Ramirez Race-simulator - 10731 met het legonummer 10731 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Juniors Cars 3 Cruz Ramirez Race-simulator - 10731?

Het lego nummer van LEGO Juniors Cars 3 Cruz Ramirez Race-simulator - 10731 is 10731 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Juniors Cars 3 Cruz Ramirez Race-simulator - 10731 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Juniors Cars 3 Cruz Ramirez Race-simulator - 10731 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Juniors Cars 3 Cruz Ramirez Race-simulator - 10731 momenteel in de aanbieding is.