LEGO Ideas Friends Central Perk - 21319

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Ideas

Laat je nergens door tegenhouden – ook niet door de regen. Ga naar LEGO® Central Perk zodra de eerste druppels beginnen te vallen en maak het gezellig met Ross, Rachel, Chandler, Monica, Joey en Phoebe uit de onvergetelijke Amerikaanse sitcom Friends! Deze coole, retro LEGO Ideas speelset is een eerbetoon...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€52.49

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€52.49

Beschrijving LEGO

Laat je nergens door tegenhouden – ook niet door de regen. Ga naar LEGO® Central Perk zodra de eerste druppels beginnen te vallen en maak het gezellig met Ross, Rachel, Chandler, Monica, Joey en Phoebe uit de onvergetelijke Amerikaanse sitcom Friends! Deze coole, retro LEGO Ideas speelset is een eerbetoon aan de serie, waarvan alweer 25 jaar geleden de eerste aflevering te zien was. De set zit boordevol authentieke details die oude tijden doen herleven. Bestel koffie (en een muffin voor Monica) aan de balie bij Gunther. Serveer maaltijden met Rachel en eet een lekkere pizzapunt met Joey. Speel de...

Laat je nergens door tegenhouden – ook niet door de regen. Ga naar LEGO® Central Perk zodra de eerste druppels beginnen te vallen en maak het gezellig met Ross, Rachel, Chandler, Monica, Joey en Phoebe uit de onvergetelijke Amerikaanse sitcom Friends! Deze coole, retro LEGO Ideas speelset is een eerbetoon aan de serie, waarvan alweer 25 jaar geleden de eerste aflevering te zien was. De set zit boordevol authentieke details die oude tijden doen herleven. Bestel koffie (en een muffin voor Monica) aan de balie bij Gunther. Serveer maaltijden met Rachel en eet een lekkere pizzapunt met Joey. Speel de grappigste gesprekken van de vrienden uit de populaire serie na op de bank. Maar zorg dat je oordopjes bij de hand hebt wanneer Ross achter het keyboard plaatsneemt en Phoebe het podium betreedt om haar zangkunsten te laten horen! Of je nu uren speelplezier wilt beleven met deze leuke bouwset of hem vol trots ergens wilt neerzetten: met deze geweldige LEGO Ideas set beleef je een heerlijke dag, week, maand en zelfs jaar! Eigenschappen: Deze LEGO® Ideas set is inclusief 7 minifiguren de nieuw zijn vanaf september 2019: Ross Geller, Rachel Green, Chandler Bing, Monica Geller, Joey Tribbiani, Phoebe Buffay en Gunther. De Central Perk bouwset bestaat uit het beroemde zitgedeelte met een bank, een fauteuil, 2 stoelen en een tafel; een bedieningsgedeelte met een van stenen gebouwd koffiezetapparaat, een balie, een kassa, een koekjespot met 2 koekjeselementen, een menubordelement en andere authentieke voorwerpen; een podium voor muziekoptredens met een bank; extra stoelen en tafels; 3 pilaarelementen in een kleur groen die nieuw is vanaf september 2019; een paraplubak met 2 paraplu-elementen; een raam met 'Central Perk' logo; toegangsdeuren en 2 van stenen gebouwde lichtinstallaties uit een opnamestudio met doorschijnende lampelementen. Het zitgedeelte voor de sterren uit de serie is eenvoudig weg te halen voor meer speelruimte. De minifiguren hebben allemaal hun eigen, op de tv-serie geïnspireerde voorwerpen, zoals het van stenen gebouwde keyboard van Ross en de volgende accessoires: het dienblad en koffiekopje van Rachel, de muffin van Monica, de pizzadoos, pizzapunt en 'herentas' van Joey, de laptop van Chandler, de gitaar van Phoebe en de bezem van Gunther. Andere accessoires in deze caféspeelset zijn een krant, 15 koffiekopjes, een reserveringsbordje, 3 vazen en bouwbare bloemen. Dit LEGO® verzamelspeelgoed met Friends thema bestaat uit 1.079 onderdelen. Bij deze LEGO® Ideas set zit een boekje met bouwinstructies en informatie over de fan die deze fantastische set heeft bedacht en de LEGO ontwerper die eraan heeft gewerkt. Bouw dit Friends bouwspeelgoed om te verzamelen en zet het neer als blikvanger of speel je favoriete scènes na uit de populaire Amerikaanse sitcom. Dit speelgoed met Friends thema, een erg leuk cadeau-idee, is ca. 11 cm hoog, 29 cm breed en 22 cm diep en zal in iedere ruimte gegarandeerd de aandacht trekken.

Kenmerken
Serie LEGO Ideas
Merk LEGO
EAN 8723120213199
Legocode 21319
Leeftijd 16 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 8723120213199

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Ideas Friends Central Perk - 21319 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 8723120213199 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Ideas Friends Central Perk - 21319' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Ideas Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 21319

Waar is LEGO Ideas Friends Central Perk - 21319 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Ideas Friends Central Perk - 21319 met het legonummer 21319 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Ideas Friends Central Perk - 21319?

Het lego nummer van LEGO Ideas Friends Central Perk - 21319 is 21319 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Ideas Friends Central Perk - 21319 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Ideas Friends Central Perk - 21319 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Ideas Friends Central Perk - 21319 momenteel in de aanbieding is.