LEGO Ideas Boomhut Tree House - 21318

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Ideas

Til je bouwvaardigheden naar een hoger niveau en geniet volop van de natuurlijke schoonheid van de verschillende seizoenen met deze LEGO® Ideas boomhut om mee te spelen en om neer te zetten! Dit prachtige creatieve speelgoed, dat door een LEGO fan is ontwikkeld, bevat meer dan 180 boombladelementen en verschillende...

Lees meer..
4.2/5
Lees alle reviews

€233.99

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€233.99

Beschrijving LEGO

Til je bouwvaardigheden naar een hoger niveau en geniet volop van de natuurlijke schoonheid van de verschillende seizoenen met deze LEGO® Ideas boomhut om mee te spelen en om neer te zetten! Dit prachtige creatieve speelgoed, dat door een LEGO fan is ontwikkeld, bevat meer dan 180 boombladelementen en verschillende plantelementen die stuk voor stuk van duurzaam plantaardig plastic zijn gemaakt. Kies voor groene, zomerse blaadjes of gele en bruine herfstbladeren om je eigen LEGO boom op plantaardige basis te creëren. Verwijder de boomtop en de daken van de 3 hutjes om met de moeder, de vader en de 2...

Til je bouwvaardigheden naar een hoger niveau en geniet volop van de natuurlijke schoonheid van de verschillende seizoenen met deze LEGO® Ideas boomhut om mee te spelen en om neer te zetten! Dit prachtige creatieve speelgoed, dat door een LEGO fan is ontwikkeld, bevat meer dan 180 boombladelementen en verschillende plantelementen die stuk voor stuk van duurzaam plantaardig plastic zijn gemaakt. Kies voor groene, zomerse blaadjes of gele en bruine herfstbladeren om je eigen LEGO boom op plantaardige basis te creëren. Verwijder de boomtop en de daken van de 3 hutjes om met de moeder, de vader en de 2 kinderen te kunnen spelen. Takel spullen naar boven met de kraan op het slaapkamerbalkon van de boomhut. Gebruik de schatkaart om een verborgen edelsteen te vinden en geniet op de schommel van de wind die door je haren gaat. Of kom helemaal tot rust met een heerlijke maaltijd aan de picknicktafel bij het riviertje. Producteigenschappen: Deze LEGO® Ideas set is inclusief 4 minifiguren: moeder, vader en 2 kinderen, plus een vogelfiguur. Dit uitdagende bouwspeelgoed met maar liefst 3036 onderdelen bestaat uit een landschapsbouwplaat, een boom met een set groene zomerse blaadjes en een set geel-bruine herfstbladeren die kunnen worden verwisseld en een LEGO® Ideas boomhut met 3 ruimtes: een slaapkamer, een badkamer en een kinderkamer. De boomtop en de daken van de hutjes zijn afneembaar voor eenvoudige toegang tot de binnenkant. Op de landschapsbouwplaat vind je een bouwbare picknicktafel met 4 zitplaatsen voor minifiguren en verschillende objecten voor een picknick, plus een bouwbaar riviertje, een schommel (die aan een boomtak hangt), een kampvuur, een verborgen edelsteen-element, plant- en struikelementen en een ladder om bij de hutjes te komen. De boom bestaat uit meer dan 180 botanische elementen die zijn gemaakt van plantaardig polyethyleen uit duurzaam geteeld suikerriet. Ook verschillende plantelementen rondom de boom zijn gemaakt van plantaardig plastic. Dit is de eerste mijlpaal van de LEGO® Groep in het ambitieuze toekomstplan om in 2030 producten van duurzame materialen te maken. Het hutje met de slaapkamer bevat een bouwbaar bed en verschillende elementen waaronder een verborgen schaar (een verwijzing naar de fan die de set heeft bedacht en die kapper is), een schip in een fles, een kompas, een klok en een balkon met een met de hand te bedienen takelkraan om objecten mee omhoog te takelen. De badkamer beschikt over een bouwbare badkuip, een toilet en een wastafel. De kinderkamer heeft stapelbedden en diverse elementen, zoals een boek en een schatkaart. Dit creatieve LEGO® Ideas speelgoed is inclusief een boekje met bouwinstructies en informatie over de fan die deze set heeft bedacht en de LEGO ontwerper die hem heeft ontwikkeld. Afmetingen: ca. 37 cm hoog, 27 cm breed en 24 cm diep.

Kenmerken
Serie LEGO Ideas
Merk LEGO
EAN 5702016554205
Legocode 21318
Leeftijd 16 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016554205

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Ideas Boomhut Tree House - 21318 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016554205 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Ideas Boomhut Tree House - 21318' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Ideas Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 21318

Waar is LEGO Ideas Boomhut Tree House - 21318 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Ideas Boomhut Tree House - 21318 met het legonummer 21318 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Ideas Boomhut Tree House - 21318?

Het lego nummer van LEGO Ideas Boomhut Tree House - 21318 is 21318 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Ideas Boomhut Tree House - 21318 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Ideas Boomhut Tree House - 21318 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Ideas Boomhut Tree House - 21318 momenteel in de aanbieding is.