LEGO Hidden Side Spookkermis - 70432

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Hidden Side

Kom naar de spookkermis – als je durft! Verken deze spookkermis alleen of samen met vrienden online voor een geweldige speelervaring met toegevoegde realiteit! Bouw de interactieve achtbaan en vrije val met minifiguren van Jack, Parker, J.B., Jimbo Loblo en Terry Top. Download vervolgens de Hidden Side AR-app en scan...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€53.98

Beste deal bij: Zavvi

35 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€53.98

35% Goedkoper

€83.50

Beschrijving LEGO

Kom naar de spookkermis – als je durft! Verken deze spookkermis alleen of samen met vrienden online voor een geweldige speelervaring met toegevoegde realiteit! Bouw de interactieve achtbaan en vrije val met minifiguren van Jack, Parker, J.B., Jimbo Loblo en Terry Top. Download vervolgens de Hidden Side AR-app en scan het model met je smartphone of tablet om een digitale wereld boordevol actie te ontdekken! Eigenschappen: Deze LEGO® Hidden Side bouwset combineert de talloze creatieve speelmogelijkheden van LEGO bouwspeelgoed met de digitale wereld voor een meeslepende single- en multiplayer-ervaring met toegevoegde realiteit. Perfect voor kinderen van 8 jaar en ouder....

Kom naar de spookkermis – als je durft! Verken deze spookkermis alleen of samen met vrienden online voor een geweldige speelervaring met toegevoegde realiteit! Bouw de interactieve achtbaan en vrije val met minifiguren van Jack, Parker, J.B., Jimbo Loblo en Terry Top. Download vervolgens de Hidden Side AR-app en scan het model met je smartphone of tablet om een digitale wereld boordevol actie te ontdekken! Eigenschappen: Deze LEGO® Hidden Side bouwset combineert de talloze creatieve speelmogelijkheden van LEGO bouwspeelgoed met de digitale wereld voor een meeslepende single- en multiplayer-ervaring met toegevoegde realiteit. Perfect voor kinderen van 8 jaar en ouder. Wat zit er in de doos? Deze LEGO® AR-set bestaat uit een interactief model van de Hidden Side spookkermis met een achtbaan, een vrije val en minifiguren van Jack, Parker, J.B., Jimbo Loblo en Terry Top. Het model van de spookkermis komt totleven wanneer je het scant met een smartphone of tablet met de LEGO® Hidden Side AR-app. Kinderen kunnen daar in een spookachtige digitale wereld mysteries oplossen, op zoek gaan naar voorwerpen en op spokenjacht gaan. Op zoek naar het ideale cadeau voor kinderen van 8 jaar en ouder ter ere van een verjaardag of een andere gelegenheid? Deze LEGO® Hidden Side speelset boordevol actie is een geweldig cadeau voor LEGO bouwers en fans van virtual reality en games. De LEGO® Hidden Side Spookkermis (70432) augmented reality speelset is ca. 28 cm hoog, 35 cm breed en 27 cm diep. Bouwspeelgoed zonder batterijen. De Hidden Side AR-app is geschikt voor bepaalde iOS- en Android-apparaten. Controleer de compatibiliteit op www.LEGO.com/devicecheck. Kinderen moeten hun ouder(s) om toestemming vragen voordat ze online gaan. Het is heel eenvoudig om aan de slag te gaan met dit LEGO® Hidden Side speelgoed met toegevoegde realiteit. In de doos en online vind je gemakkelijk te volgen instructies, dus maak de zakken met LEGO stenen maar open en laat het plezier beginnen! Het LEGO® Hidden Side universum bevindt zich in het fictieve stadje Newbury, waar spoken door gebouwen dolen en mensen de stuipen op het lijf jagen. De speelervaring met toegevoegde realiteit wordt continu aangevuld met nieuwe inhoud, spoken en evenementen. De LEGO® Hidden Side bouwsets voldoen aan de hoogste industrienormen en kwaliteitseisen, waardoor alle stenen en onderdelen consistent, compatibel en iedere keer opnieuw gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Bij de LEGO Groep gooien, verhitten, pletten, draaien en analyseren we onze bouwstenen en onderdelen om er zeker van te zijn dat elke LEGO® Hidden Side speelset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Hidden Side
Merk LEGO
EAN 5702016616132
Legocode 70432
Leeftijd 8 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016616132

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Hidden Side Spookkermis - 70432 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016616132 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Hidden Side Spookkermis - 70432' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Hidden Side Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 70432

Waar is LEGO Hidden Side Spookkermis - 70432 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Hidden Side Spookkermis - 70432 met het legonummer 70432 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Hidden Side Spookkermis - 70432?

Het lego nummer van LEGO Hidden Side Spookkermis - 70432 is 70432 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Hidden Side Spookkermis - 70432 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Hidden Side Spookkermis - 70432 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Hidden Side Spookkermis - 70432 momenteel in de aanbieding is.