LEGO Hero Factory Bulk - 44004

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Hero Factory

Attentie: onmiddellijk melden in de LEGO Hero Factory commandocentrale! De alien breinen proberen het melkwegstelsel te veroveren. We hebben zwaar geschut nodig om ze tegen te houden! Je wordt uitgerust met de nieuwste Hero Factory wapens: een hoogwaardig schild, pantservizier en heldenkern grendels. Met je hoge-snelheid laserboor kun je misschien...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€159.94

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€159.94

Beschrijving LEGO

Attentie: onmiddellijk melden in de LEGO Hero Factory commandocentrale! De alien breinen proberen het melkwegstelsel te veroveren. We hebben zwaar geschut nodig om ze tegen te houden! Je wordt uitgerust met de nieuwste Hero Factory wapens: een hoogwaardig schild, pantservizier en heldenkern grendels. Met je hoge-snelheid laserboor kun je misschien door het rotsachtige pantser van 44005 BRUIZER heen breken. Wees op alles voorbereid in dit gevecht! Versla de alien breinen met de brute kracht van BULK! Trek ten strijde tegen de alien breinen met BULK's snel draaiende laserboor, hoogwaardig schild, pantservizier en heldenkern grendels! Inclusief roterende laserboor, raketten, super hoogwaardig...

Attentie: onmiddellijk melden in de LEGO Hero Factory commandocentrale! De alien breinen proberen het melkwegstelsel te veroveren. We hebben zwaar geschut nodig om ze tegen te houden! Je wordt uitgerust met de nieuwste Hero Factory wapens: een hoogwaardig schild, pantservizier en heldenkern grendels. Met je hoge-snelheid laserboor kun je misschien door het rotsachtige pantser van 44005 BRUIZER heen breken. Wees op alles voorbereid in dit gevecht! Versla de alien breinen met de brute kracht van BULK! Trek ten strijde tegen de alien breinen met BULK's snel draaiende laserboor, hoogwaardig schild, pantservizier en heldenkern grendels! Inclusief roterende laserboor, raketten, super hoogwaardig schild, pantservizier en onverwoestbare heldenkern grendels Sterke, in diverse richtingen verstelbare constructie met doorschijnende pantser-elementen Laat de laserboor draaien! Vuur de raket af met een knip van je vingers! Sluit de grendels om de heldenkern te beschermen! Neem het op tegen 44005 BRUIZER! Het model is 18cm hoog.

Kenmerken
Serie LEGO Hero Factory
Merk LEGO
EAN 5702014975088
Legocode 44004
Leeftijd 7 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702014975088

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Hero Factory Bulk - 44004 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702014975088 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Hero Factory Bulk - 44004' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Hero Factory Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 44004

Waar is LEGO Hero Factory Bulk - 44004 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Hero Factory Bulk - 44004 met het legonummer 44004 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Hero Factory Bulk - 44004?

Het lego nummer van LEGO Hero Factory Bulk - 44004 is 44004 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Hero Factory Bulk - 44004 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Hero Factory Bulk - 44004 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Hero Factory Bulk - 44004 momenteel in de aanbieding is.