LEGO Harry Potter Felix, de feniks van Perkamentus

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Harry Potter

LEGO Harry Potter Felix, de feniks van Perkamentus (76394) is een realistisch model van de beroemde feniks uit de Harry Potter films. Geef hem een mooi plekje, laat hem 'vliegen' en je vrienden zullen versteld staan. Bouwbare Felix de feniks met 'vliegende' vleugels Dit bouwbare model met 597 onderdelen heeft...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€45.94

Beste deal bij: Lego.com

39 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€45.94

39% Goedkoper

€74.90

Beschrijving LEGO

LEGO Harry Potter Felix, de feniks van Perkamentus (76394) is een realistisch model van de beroemde feniks uit de Harry Potter films. Geef hem een mooi plekje, laat hem 'vliegen' en je vrienden zullen versteld staan. Bouwbare Felix de feniks met 'vliegende' vleugels Dit bouwbare model met 597 onderdelen heeft het allemaal: de vurige veren, de krachtige bek en de elegante uitstraling van Felix de feniks. Het model is niet alleen leuk om te bouwen, maar ook een echte blikvanger. Dankzij de realistische scharnierfunctie kunnen zijn vleugels echt 'vliegen'. Draai aan de hendel aan de achterkant, zie hoe de vleugels...

LEGO Harry Potter Felix, de feniks van Perkamentus (76394) is een realistisch model van de beroemde feniks uit de Harry Potter films. Geef hem een mooi plekje, laat hem 'vliegen' en je vrienden zullen versteld staan. Bouwbare Felix de feniks met 'vliegende' vleugels Dit bouwbare model met 597 onderdelen heeft het allemaal: de vurige veren, de krachtige bek en de elegante uitstraling van Felix de feniks. Het model is niet alleen leuk om te bouwen, maar ook een echte blikvanger. Dankzij de realistische scharnierfunctie kunnen zijn vleugels echt 'vliegen'. Draai aan de hendel aan de achterkant, zie hoe de vleugels op en neer bewegen en bewonder de vleugelwijdte van ca. 35 cm. Dit verzamelmodel staat op een stevige basis en wordt vergezeld door een LEGO minifiguur van Albus Perkamentus en een kleinere figuur van Felix.

Kenmerken
Serie LEGO Harry Potter
Merk LEGO
EAN 5702016971651
Legocode 76394
Leeftijd 10 - 65 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016971651

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Harry Potter Felix, de feniks van Perkamentus het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016971651 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Harry Potter Felix, de feniks van Perkamentus' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Harry Potter Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 76394

Waar is LEGO Harry Potter Felix, de feniks van Perkamentus het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Harry Potter Felix, de feniks van Perkamentus met het legonummer 76394 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Harry Potter Felix, de feniks van Perkamentus?

Het lego nummer van LEGO Harry Potter Felix, de feniks van Perkamentus is 76394 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Harry Potter Felix, de feniks van Perkamentus en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Harry Potter Felix, de feniks van Perkamentus ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Harry Potter Felix, de feniks van Perkamentus momenteel in de aanbieding is.