LEGO Galaxy Squad Bug Obliterator - 70705

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Galaxy Squad

De gevaarlijke alien libel probeert de helden van het oranje Galaxy Squad team te vangen in een cocon. Stort je in de strijd met de helden van het oranje team Jack Fireblade en Ashlee Starstrider in hun Bug Obliterator! Met een druk op de knop splits je de Bug Obliterator...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€109.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€109.95

Beschrijving LEGO

De gevaarlijke alien libel probeert de helden van het oranje Galaxy Squad team te vangen in een cocon. Stort je in de strijd met de helden van het oranje team Jack Fireblade en Ashlee Starstrider in hun Bug Obliterator! Met een druk op de knop splits je de Bug Obliterator in een stoer pantservoertuig en een snelle jager om de insecten mee uit de lucht te halen! Lanceer de verborgen raketten en vuur de laserkanonnen af om de alien insecten op de vlucht te jagen! Bij de set horen 4 minifiguren: Jack Fireblade, Ashlee Starstrider, robotassistent en een gevleugeld alien...

De gevaarlijke alien libel probeert de helden van het oranje Galaxy Squad team te vangen in een cocon. Stort je in de strijd met de helden van het oranje team Jack Fireblade en Ashlee Starstrider in hun Bug Obliterator! Met een druk op de knop splits je de Bug Obliterator in een stoer pantservoertuig en een snelle jager om de insecten mee uit de lucht te halen! Lanceer de verborgen raketten en vuur de laserkanonnen af om de alien insecten op de vlucht te jagen! Bij de set horen 4 minifiguren: Jack Fireblade, Ashlee Starstrider, robotassistent en een gevleugeld alien mug-wezen met wapens en een cocon.

Kenmerken
Serie LEGO Galaxy Squad
Merk LEGO
EAN 5702014975125
Legocode 70705
Leeftijd 8 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702014975125

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Galaxy Squad Bug Obliterator - 70705 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702014975125 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Galaxy Squad Bug Obliterator - 70705' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Galaxy Squad Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 70705

Waar is LEGO Galaxy Squad Bug Obliterator - 70705 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Galaxy Squad Bug Obliterator - 70705 met het legonummer 70705 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Galaxy Squad Bug Obliterator - 70705?

Het lego nummer van LEGO Galaxy Squad Bug Obliterator - 70705 is 70705 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Galaxy Squad Bug Obliterator - 70705 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Galaxy Squad Bug Obliterator - 70705 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Galaxy Squad Bug Obliterator - 70705 momenteel in de aanbieding is.