LEGO Friends Stephanie‘s Kattenkubus - 41665

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Friends

Zorg samen met Stephanie voor haar kat. Haar speelse huisdier kijkt verlekkerd naar een vogel in de boom. Lok de poes terug naar de krabpaal waar ze met een veer kan spelen. Doe de kubus dicht en neem hem met je mee of zet hem neer op je bureau waar...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€10.98

Beste deal bij: Bol.com

33 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€10.98

33% Goedkoper

€12.94

21% Goedkoper

€14.94

9% Goedkoper

€14.98

9% Goedkoper

€15.94

3% Goedkoper

€16.39

Beschrijving LEGO

Zorg samen met Stephanie voor haar kat. Haar speelse huisdier kijkt verlekkerd naar een vogel in de boom. Lok de poes terug naar de krabpaal waar ze met een veer kan spelen. Doe de kubus dicht en neem hem met je mee of zet hem neer op je bureau waar het schattige kattengezicht je gezelschap houdt tijdens het spelen. Dierenverzorging in een kubus Laat kinderen leuke rollenspellen spelen door de kat te verzorgen en vertroetelen. Ze kunnen doen alsof de poes in de boom klimt om het vogeltje lastig te vallen en haar terug naar de krabpaal lokken. LEGO Friends...

Zorg samen met Stephanie voor haar kat. Haar speelse huisdier kijkt verlekkerd naar een vogel in de boom. Lok de poes terug naar de krabpaal waar ze met een veer kan spelen. Doe de kubus dicht en neem hem met je mee of zet hem neer op je bureau waar het schattige kattengezicht je gezelschap houdt tijdens het spelen. Dierenverzorging in een kubus Laat kinderen leuke rollenspellen spelen door de kat te verzorgen en vertroetelen. Ze kunnen doen alsof de poes in de boom klimt om het vogeltje lastig te vallen en haar terug naar de krabpaal lokken. LEGO Friends kubussen zijn ideaal voor onderweg. Alle onderdelen kunnen worden vastgemaakt op de bodem, zodat er niet snel meer iets kwijtraakt. Thuis ziet dit verjaardagscadeau er geweldig uit in een kinderkamer dankzij de schattige kattenoren en het poezengezicht op de kubus. Een wereld vol plezier met vrienden Laat kinderen hun passies ontdekken met behulp van de LEGO Friends meiden. Het populaire Heartlake City speelgoed zit vol realistische kenmerken, schattige dieren en herkenbare personages. Eigenschappen: Trakteer een kind op de draagbare dierenspeelset LEGO® Friends Stephanie's kattenkubus (41665). Het is geweldig speelgoed om mee te nemen naar een vriendje of vriendinnetje en ziet er ook nog eens ontzettend schattig uit in een kinderslaapkamer. LEGO® Friends kubussen bieden groots plezier in een kleine ruimte. In deze kubus vind je een LEGO Friends minipoppetje van Stephanie, een kattenfiguur in een verrassingskleur, een vogel en een bouwbare kattenkrabpaal. Kinderen kunnen buiten de kubus met de onderdelen spelen of alles erin doen voor plezier onderweg. Een schattig, creatief verrassingscadeau voor kinderen vanaf 6 jaar die graag met speelgoeddieren spelen. Deze eenvoudige bouwwerken laten kinderen op een ideale manier kennismaken met de spannende en leuke wereld van LEGO® bouwplezier. De kubus is ca. 7 cm hoog en 8 cm breed. Dankzij de leuke poezenuitstraling zullen kinderen dit draagbare speelgoed graag een mooi plekje willen geven in hun kamer. Laat kinderen kennismaken met de LEGO® Friends wereld en met Heartlake City, een plek vol spannend, fantasierijk speelplezier waar kinderen personages tegenkomen waarmee ze zich kunnen identificeren en waar iedereen welkom is. De bouwonderdelen van dit nieuwe speelgoed voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. De stenen en onderdelen van dit creatieve LEGO® Friends cadeau worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Friends
Merk LEGO
EAN 5702016915464
Legocode 41665
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016915464

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Friends Stephanie‘s Kattenkubus - 41665 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016915464 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Friends Stephanie‘s Kattenkubus - 41665' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Friends Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41665

Waar is LEGO Friends Stephanie‘s Kattenkubus - 41665 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends Stephanie‘s Kattenkubus - 41665 met het legonummer 41665 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Friends Stephanie‘s Kattenkubus - 41665?

Het lego nummer van LEGO Friends Stephanie‘s Kattenkubus - 41665 is 41665 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Friends Stephanie‘s Kattenkubus - 41665 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Friends Stephanie‘s Kattenkubus - 41665 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Friends Stephanie‘s Kattenkubus - 41665 momenteel in de aanbieding is.