LEGO Friends Stephanie's Ballet Kubus - 41670

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Friends

Stimuleer de liefde voor ballet met Stephanie's balletkubus (41670). In deze draagbare speelset vinden jongens en meisjes een LEGO® Friends minipoppetje van Stephanie en haar konijn in 1 van de 4 verschillende kleuren. Een leuke verrassing voor balletdansers in de dop. De echte wereld in het klein Kinderen kunnen de...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€17.44

Beste deal bij: Conrad

17 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€17.44

17% Goedkoper

€20.97

Beschrijving LEGO

Stimuleer de liefde voor ballet met Stephanie's balletkubus (41670). In deze draagbare speelset vinden jongens en meisjes een LEGO® Friends minipoppetje van Stephanie en haar konijn in 1 van de 4 verschillende kleuren. Een leuke verrassing voor balletdansers in de dop. De echte wereld in het klein Kinderen kunnen de binnenkant van dit draagbare speelgoed op een echte balletschool laten lijken dankzij de meegeleverde accessoires en stickers. In dit schattige speelgoeddoosje vind je een barre, piano, spiegel en zelfs een foto van Stephanie's balletheldin. Maak overal plezier met vrienden LEGO Friends kubussen zijn ideaal voor onderweg. Alle onderdelen kunnen worden...

Stimuleer de liefde voor ballet met Stephanie's balletkubus (41670). In deze draagbare speelset vinden jongens en meisjes een LEGO® Friends minipoppetje van Stephanie en haar konijn in 1 van de 4 verschillende kleuren. Een leuke verrassing voor balletdansers in de dop. De echte wereld in het klein Kinderen kunnen de binnenkant van dit draagbare speelgoed op een echte balletschool laten lijken dankzij de meegeleverde accessoires en stickers. In dit schattige speelgoeddoosje vind je een barre, piano, spiegel en zelfs een foto van Stephanie's balletheldin. Maak overal plezier met vrienden LEGO Friends kubussen zijn ideaal voor onderweg. Alle onderdelen kunnen worden vastgemaakt op de bodem van de speelset, zodat er nooit meer iets kwijtraakt! Thuis ziet deze LEGO Friends set er ook fraai uit op een mooi plekje dankzij de schattige rugzakdecoraties. Een leuk cadeau voor creatieve kinderen die weinig LEGO bouwervaring hebben – ze hoeven niet veel te bouwen en kunnen direct gaan spelen! Producteigenschappen: Maak lange reizen leuker voor dansfans met de draagbare speelset LEGO® Friends Stephanie's balletkubus (41670). Met dit compacte speelgoed beleven creatieve kinderen leuke minimomenten vol balletavonturen. Inclusief een minipoppetje en een speelgoedkonijn in 1 van de 4 willekeurige kleuren, plus een heleboel creatieve accessoires, waaronder een barre, piano, spiegel, beker en kroontje om de fantasie van kinderen te stimuleren. Kinderen kunnen doen alsof ze rekken en strekken aan de barre of op de piano spelen. Alle onderdelen van de creatieve set kunnen worden vastgemaakt op de bodem, waardoor er nooit meer iets kwijtraakt als er onderweg mee gespeeld wordt. Een schattig, creatief verrassingscadeau voor kinderen vanaf 6 jaar die graag met speelsets met dieren spelen. Deze eenvoudige bouwwerken laten kinderen op een ideale manier kennismaken met de spannende en leuke wereld van LEGO® bouwplezier. Deze LEGO® Friends set is ca. 7 cm hoog en 7 cm breed. Dankzij de leuke rugzakvorm zullen kinderen dit draagbare speelgoed graag een mooi plekje willen geven in hun kamer. Laat kinderen kennismaken met de LEGO® Friends wereld en met Heartlake City, een plek vol spannend, fantasierijk speelplezier waar kinderen personages tegenkomen waarmee ze zich kunnen identificeren en waar iedereen welkom is. De bouwonderdelen van dit nieuwe speelgoed voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. De stenen en onderdelen van dit LEGO® Friends kinderspeelgoed worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen voor een veilige en creatieve speelervaring.

Kenmerken
Serie LEGO Friends
Merk LEGO
EAN 5702016915754
Legocode 41670
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016915754

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Friends Stephanie's Ballet Kubus - 41670 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016915754 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Friends Stephanie's Ballet Kubus - 41670' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Friends Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41670

Waar is LEGO Friends Stephanie's Ballet Kubus - 41670 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends Stephanie's Ballet Kubus - 41670 met het legonummer 41670 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Friends Stephanie's Ballet Kubus - 41670?

Het lego nummer van LEGO Friends Stephanie's Ballet Kubus - 41670 is 41670 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Friends Stephanie's Ballet Kubus - 41670 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Friends Stephanie's Ballet Kubus - 41670 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Friends Stephanie's Ballet Kubus - 41670 momenteel in de aanbieding is.