LEGO Friends Schildpadden Reddingsactie - 41376

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Friends

Help LEGO® Friends Olivia en Zobo om de aangespoelde babyschildpadden van de rotspunt te redden. Ga met het coole amfibievoertuig op pad voor deze reddingsmissie. Neem de schildpadden mee terug naar de opvangkliniek waar hun bezorgde moeder al op ze wacht. Help Olivia om ze te onderzoeken en geef ze...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€22.93

Beste deal bij: Top1Toys

38 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€22.93

38% Goedkoper

€37.25

Beschrijving LEGO

Help LEGO® Friends Olivia en Zobo om de aangespoelde babyschildpadden van de rotspunt te redden. Ga met het coole amfibievoertuig op pad voor deze reddingsmissie. Neem de schildpadden mee terug naar de opvangkliniek waar hun bezorgde moeder al op ze wacht. Help Olivia om ze te onderzoeken en geef ze daarna wat melk en fruit. Als ze zijn aangesterkt, kunnen ze in de zandkuil spelen terwijl ze wachten tot de eieren met hun broertjes en zusjes uitkomen. Eigenschappen: Inclusief een Olivia minipoppetje, een figuur van Zobo de robot en 4 speelgoedschildpadden. De set omvat een speelgoedamfibievoertuig, een strandkliniek op palen...

Help LEGO® Friends Olivia en Zobo om de aangespoelde babyschildpadden van de rotspunt te redden. Ga met het coole amfibievoertuig op pad voor deze reddingsmissie. Neem de schildpadden mee terug naar de opvangkliniek waar hun bezorgde moeder al op ze wacht. Help Olivia om ze te onderzoeken en geef ze daarna wat melk en fruit. Als ze zijn aangesterkt, kunnen ze in de zandkuil spelen terwijl ze wachten tot de eieren met hun broertjes en zusjes uitkomen. Eigenschappen: Inclusief een Olivia minipoppetje, een figuur van Zobo de robot en 4 speelgoedschildpadden. De set omvat een speelgoedamfibievoertuig, een strandkliniek op palen met een onderzoeksruimte en een speelplaats in het zand, en een eiland. Accessoire-elementen: 2 schildpadeierschalen, een zwemvest, een reddingsboei, een megafoon, een melkfles, een spuit, sinaasappelsap, een watermeloen en een bal. Inspireer je jonge bouwer om op pad te gaan voor een LEGO® reddingsoperatie. Help je kind om te ontdekken hoe je dieren moet verzorgen. Combineer deze LEGO® Friends set met het avonturenspeelgoed 41378 Dolfijnen reddingsactie, 41380 Reddingscentrum in de vuurtoren en 41381 Reddingsboot voor nog meer speelplezier boordevol actie. Gebruik de LEGO® Life app om toegang te krijgen tot de intuïtieve bouwinstructies van Instructies PLUS. Ook jongere bouwers worden ondersteund bij het bouwproces via functies om eenvoudig in te zoomen en te draaien en een speciale doorschijnende modus waarmee ze hun creaties tijdens het bouwen kunnen visualiseren. De LEGO® Friends sets stimuleren fantasierijk spel en maken bouwen creatief en leuk. Een ideaal cadeautje voor de feestdagen voor creatieve kinderen. Dit speelgoed voor jongens en meisjes maakt deel uit van de LEGO® Friends wereld met alledaagse helden en spannende, realistische scenario's. Het amfibievoertuig is ca. 4 cm hoog, 10 cm lang en 6 cm breed. De kliniek is ca. 12 cm hoog, 15 cm breed en 9 cm diep.

Kenmerken
Serie LEGO Friends
Merk LEGO
EAN 5702016370201
Legocode 41376
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016370201

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Friends Schildpadden Reddingsactie - 41376 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016370201 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Friends Schildpadden Reddingsactie - 41376' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Friends Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41376

Waar is LEGO Friends Schildpadden Reddingsactie - 41376 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends Schildpadden Reddingsactie - 41376 met het legonummer 41376 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Friends Schildpadden Reddingsactie - 41376?

Het lego nummer van LEGO Friends Schildpadden Reddingsactie - 41376 is 41376 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Friends Schildpadden Reddingsactie - 41376 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Friends Schildpadden Reddingsactie - 41376 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Friends Schildpadden Reddingsactie - 41376 momenteel in de aanbieding is.