LEGO Friends Olivia's Cupcake Café - 41366

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Friends

Mmm, wat ruikt het hier lekker... naar versgebakken cupcakes! Help LEGO® Friends Olivia in haar pas geopende Cupcake Café. Ontdek alle coole hightech snufjes die Olivia heeft uitgevonden om haar te helpen tijdens het bakken. Kies de meest verleidelijke creatie uit de ronddraaiende tray of maak je eigen lekkers in...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€47.99

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€47.99

Beschrijving LEGO

Mmm, wat ruikt het hier lekker... naar versgebakken cupcakes! Help LEGO® Friends Olivia in haar pas geopende Cupcake Café. Ontdek alle coole hightech snufjes die Olivia heeft uitgevonden om haar te helpen tijdens het bakken. Kies de meest verleidelijke creatie uit de ronddraaiende tray of maak je eigen lekkers in de gekke cupcakemachine. Laat Zobo de robot spulletjes naar LEGO Friends Emma brengen bij het melkapparaat en de kassa. Stroop je mouwen op, want het lijkt erop dat Olivia wel wat hulp kan gebruiken... Wat ruik ik daar? Verbrande cupcakes! Red de beste cakejes en laad die op de scooter...

Mmm, wat ruikt het hier lekker... naar versgebakken cupcakes! Help LEGO® Friends Olivia in haar pas geopende Cupcake Café. Ontdek alle coole hightech snufjes die Olivia heeft uitgevonden om haar te helpen tijdens het bakken. Kies de meest verleidelijke creatie uit de ronddraaiende tray of maak je eigen lekkers in de gekke cupcakemachine. Laat Zobo de robot spulletjes naar LEGO Friends Emma brengen bij het melkapparaat en de kassa. Stroop je mouwen op, want het lijkt erop dat Olivia wel wat hulp kan gebruiken... Wat ruik ik daar? Verbrande cupcakes! Red de beste cakejes en laad die op de scooter om ze in Heartlake City te gaan verkopen. Eigenschappen: Inclusief 2 minipoppetjes: LEGO® Friends Olivia en LEGO Friends Emma, plus een figuur van Zobo de robot. Dit fantasiespeelgoed bestaat uit een serveergedeelte met draaifunctie, een cupcakemachine met uitgiftefunctie, een keuken met een gootsteen en een oven die open kan, een buitentafel en een scooter voor het bezorgen van bestellingen. Accessoire-elementen: cupcakes, een garde, ingrediënten, keukengerei om de cakejes te versieren, een pan, een moersleutel, een blender, een koffiezetapparaat, een kassa, een rekening, een parasol, een melkmachine en een kop. Maak en versier overheerlijke cupcakes in de keuken met deze leuke bakspeelset. Gebruik de coole automaat om een cupcake te kopen of kies er een van de draaiende tray in sushistijl die je kunt versieren met de inbegrepen holografische stickers om hem te laten schitteren als hij draait. De LEGO® Friends sets stimuleren creatief spel en maken bouwen fantasierijk en leuk. Het café is ca. 13 cm hoog, 19 cm breed en 11 cm diep. De speelgoedscooter is ca. 5 cm hoog, 7 cm lang en 3 cm breed.

Kenmerken
Serie LEGO Friends
Merk LEGO
EAN 5702016369410
Legocode 41366
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016369410

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Friends Olivia's Cupcake Café - 41366 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016369410 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Friends Olivia's Cupcake Café - 41366' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Friends Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41366

Waar is LEGO Friends Olivia's Cupcake Café - 41366 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends Olivia's Cupcake Café - 41366 met het legonummer 41366 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Friends Olivia's Cupcake Café - 41366?

Het lego nummer van LEGO Friends Olivia's Cupcake Café - 41366 is 41366 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Friends Olivia's Cupcake Café - 41366 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Friends Olivia's Cupcake Café - 41366 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Friends Olivia's Cupcake Café - 41366 momenteel in de aanbieding is.