LEGO Friends IJskar - 41389

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Friends

De zon straalt, net als LEGO® Friends Stephanie met haar leuke ijskar! Help haar de klanten uit Heartlake City te bedienen. Combineer de gekste smaken bolletjes en ijslolly's. Hang lekker met je vriendinnen aan de tafel en smul van het verkoelende ijs. Niet veel te doen? Koppel de scooter los...

Lees meer..
4/5
Lees alle reviews

€22.99

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€22.99

Beschrijving LEGO

De zon straalt, net als LEGO® Friends Stephanie met haar leuke ijskar! Help haar de klanten uit Heartlake City te bedienen. Combineer de gekste smaken bolletjes en ijslolly's. Hang lekker met je vriendinnen aan de tafel en smul van het verkoelende ijs. Niet veel te doen? Koppel de scooter los en zet hond Dash op zijn stoel. Zet je helm op en ga met Stephanie naar het strand! Eigenschappen: Deze LEGO® IJskar (41389) is een geweldig cadeau voor elk kind dat houdt van spelen met etensthema. Het stimuleert de creativiteit als kinderen doen alsof ze heerlijke lekkernijen maken en verkopen...

De zon straalt, net als LEGO® Friends Stephanie met haar leuke ijskar! Help haar de klanten uit Heartlake City te bedienen. Combineer de gekste smaken bolletjes en ijslolly's. Hang lekker met je vriendinnen aan de tafel en smul van het verkoelende ijs. Niet veel te doen? Koppel de scooter los en zet hond Dash op zijn stoel. Zet je helm op en ga met Stephanie naar het strand! Eigenschappen: Deze LEGO® IJskar (41389) is een geweldig cadeau voor elk kind dat houdt van spelen met etensthema. Het stimuleert de creativiteit als kinderen doen alsof ze heerlijke lekkernijen maken en verkopen – of ze kunnen de klant spelen. Deze set bestaat uit 97 onderdelen zodat het spelen snel kan beginnen. Kinderen kunnen de set neerzetten zoals zij dat willen: met het minipoppetje van Stephanie achter de wagen en de hond spelend ervoor – of andersom! Jouw kleine verkoper kan met de voertuigensamen of afzonderlijk spelen aangezien de mini-ijssalon losgehaakt kan worden van de LEGO® scooter. Ze kunnen het speelgoedeten combineren zoals zij willen om de klant precies te geven wat hij of zij lekker vindt! Dit is een topcadeau voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar die wel een verrassingstraktatie verdienen. De instructies zijn kort en eenvoudig, dus zelfs kinderen met weinig bouwervaring kunnen snel deze coole speelset maken! Deze traktatie van ca. 7 cm hoog en 14 cm lang neemt weinig ruimte in op een bureau en is ook klein genoeg om mee te nemen als je kind bij iemand gaat spelen. Kinderen kunnen de set combineren met andere LEGO® sets voor nog meer creatief speelplezier! Dit is geen statische LEGO® Friends set – de wielen kunnen echt draaien. Maar er zijn geen batterijen nodig, want deze schattige ijskar beweegt op trekkracht! Is jouw kleine bouwer klaar voor een geweldige speelervaring? Download de LEGO® Life app en help hem of haar Instructions PLUS te gebruikenom de ijsset te bekijken via de zoom-, draai- en doorschijnende functie. Dat is bouwen in het digitale tijdperk! Laat je jonge bouwer kennismaken met de LEGO® Friends wereld. Iedereen is van harte welkom in Heartlake City, waar kinderen alles kunnen bereiken wat ze maar willen met hun beste vriendinnen aan hun zijde. LEGO® speelsets voldoen aan de hoogste industrienormen en aan onze eigen kwaliteitseisen, zodat ze door kleine handjes gemakkelijk kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en uit elkaar gehaald – en dat is al zo sinds 1958. De LEGO Groep test alle stenen en onderdelen om er zeker van te zijn dat elke bouwset voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Friends
Merk LEGO
EAN 5702016616750
Legocode 41389
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016616750

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Friends IJskar - 41389 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016616750 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Friends IJskar - 41389' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Friends Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41389

Waar is LEGO Friends IJskar - 41389 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends IJskar - 41389 met het legonummer 41389 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Friends IJskar - 41389?

Het lego nummer van LEGO Friends IJskar - 41389 is 41389 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Friends IJskar - 41389 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Friends IJskar - 41389 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Friends IJskar - 41389 momenteel in de aanbieding is.