LEGO Friends Honden reddingsvoertuig - 41741

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Friends

Dierenliefhebbers vanaf 6 jaar zullen het geweldig vinden om te spelen dat ze een schattige pup redden! De LEGO Friends Honden reddingsvoertuig (41741) bouwset nodigt kinderen uit om fantasierijke verhalen te bedenken. Als Nova over straat loopt, ontdekt ze een verlaten pup die zijn koppie uit een kartonnen doos steekt....

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€25.99

Beste deal bij: Bol.com

28 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€25.99

28% Goedkoper

€29.99

17% Goedkoper

€35.94

Beschrijving LEGO

Dierenliefhebbers vanaf 6 jaar zullen het geweldig vinden om te spelen dat ze een schattige pup redden! De LEGO Friends Honden reddingsvoertuig (41741) bouwset nodigt kinderen uit om fantasierijke verhalen te bedenken. Als Nova over straat loopt, ontdekt ze een verlaten pup die zijn koppie uit een kartonnen doos steekt. Ze belt meteen het reddingscentrum, waar kinderen kunnen helpen om het hondje te verzorgen. Deze LEGO Friends dieren speelset bestaat uit een speelgoedbusje dat dient als mobiel reddingscentrum voor huisdieren. Het dak van het voertuig is afneembaar. In het busje vinden kinderen alles wat ze nodig hebben om voor Pickle...

Dierenliefhebbers vanaf 6 jaar zullen het geweldig vinden om te spelen dat ze een schattige pup redden! De LEGO Friends Honden reddingsvoertuig (41741) bouwset nodigt kinderen uit om fantasierijke verhalen te bedenken. Als Nova over straat loopt, ontdekt ze een verlaten pup die zijn koppie uit een kartonnen doos steekt. Ze belt meteen het reddingscentrum, waar kinderen kunnen helpen om het hondje te verzorgen. Deze LEGO Friends dieren speelset bestaat uit een speelgoedbusje dat dient als mobiel reddingscentrum voor huisdieren. Het dak van het voertuig is afneembaar. In het busje vinden kinderen alles wat ze nodig hebben om voor Pickle de puppy te zorgen: een hondenbad, werkbank, borstel, zeep, prullenbak, poep, water en voer, plus wielen om Pickle te helpen lopen. Bovendien kunnen ze een lach op het gezicht van Nova toveren! In het LEGO Friends universum kunnen kinderen vrienden maken en leuke locaties ontdekken. Met de nieuwe generatie personages voor 2023 kunnen ze leuke verhalen bedenken en levensechte avonturen naspelen. Deze set met creatief speelgoed is een geweldige verrassing voor kinderen van 6+ jaar oud die dol zijn op dieren en voertuigen.

Kenmerken
Serie LEGO Friends
Merk LEGO
EAN 5702017415260
Legocode 41741
Leeftijd 6 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017415260

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Friends Honden reddingsvoertuig - 41741 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017415260 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Friends Honden reddingsvoertuig - 41741' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Friends Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41741

Waar is LEGO Friends Honden reddingsvoertuig - 41741 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends Honden reddingsvoertuig - 41741 met het legonummer 41741 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Friends Honden reddingsvoertuig - 41741?

Het lego nummer van LEGO Friends Honden reddingsvoertuig - 41741 is 41741 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Friends Honden reddingsvoertuig - 41741 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Friends Honden reddingsvoertuig - 41741 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Friends Honden reddingsvoertuig - 41741 momenteel in de aanbieding is.