LEGO Friends Heartlake Sporthal - 41312

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Friends

Trainer Mia heeft vandaag een zwaar programma voorbereid voor Robert! Laat hem de boksbal en de gymnastiekringen gebruiken en vol gas geven op de loopband. Volg een yogales van Mia in de studio of laat Robert met gewichten werken. Je kunt ook een potje basketbal spelen of penalty's schieten op...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€66.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€66.95

Beschrijving LEGO

Trainer Mia heeft vandaag een zwaar programma voorbereid voor Robert! Laat hem de boksbal en de gymnastiekringen gebruiken en vol gas geven op de loopband. Volg een yogales van Mia in de studio of laat Robert met gewichten werken. Je kunt ook een potje basketbal spelen of penalty's schieten op het voetbaldoel. Na al die activiteiten lust je vast wel een fris en fruitig sapje! Inclusief Mia en Robert minifiguren. Combineer de set met het Heartlake zwembad (41313) voor nog meer vrijetijdsplezier! Eigenschappen: • De set is inclusief schuifdeur, twee kleedkastjes die open kunnen, een gymzaal met een boksbal en...

Trainer Mia heeft vandaag een zwaar programma voorbereid voor Robert! Laat hem de boksbal en de gymnastiekringen gebruiken en vol gas geven op de loopband. Volg een yogales van Mia in de studio of laat Robert met gewichten werken. Je kunt ook een potje basketbal spelen of penalty's schieten op het voetbaldoel. Na al die activiteiten lust je vast wel een fris en fruitig sapje! Inclusief Mia en Robert minifiguren. Combineer de set met het Heartlake zwembad (41313) voor nog meer vrijetijdsplezier! Eigenschappen: • De set is inclusief schuifdeur, twee kleedkastjes die open kunnen, een gymzaal met een boksbal en ringen, een sapbar met blender, een loopband, een yogastudio met oefenbalk en spiegel, een basketbalspel met schietfunctie, een voetbaldoel en een fietsenrek met fiets. • Accessoire-elementen: ballen, rekening, ananas, drinkfles, gewichten en een yogamat. • Laat Mia in de gymzaal Robert helpen met de boksbal en de andere toestellen. • Haal de yogamat uit de kast voor een sessie in de studio. • Test hoe goed je kunt mikken met de bal en de basket. • Maak een fijne rit door Heartlake City op de fiets.

Kenmerken
Serie LEGO Friends
Merk LEGO
EAN 5702015866361
Legocode 41312
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015866361

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Friends Heartlake Sporthal - 41312 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015866361 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Friends Heartlake Sporthal - 41312' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Friends Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41312

Waar is LEGO Friends Heartlake Sporthal - 41312 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends Heartlake Sporthal - 41312 met het legonummer 41312 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Friends Heartlake Sporthal - 41312?

Het lego nummer van LEGO Friends Heartlake Sporthal - 41312 is 41312 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Friends Heartlake Sporthal - 41312 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Friends Heartlake Sporthal - 41312 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Friends Heartlake Sporthal - 41312 momenteel in de aanbieding is.