LEGO Friends Heartlake Internationale School - 41731

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Friends

Kinderen van 8 jaar en ouder kunnen allerlei nieuwe vakken en culturen ontdekken met de LEGO Friends Heartlake Internationale school (41731) speelset. De verschillende klaslokalen vol met lesmaterialen liggen op ze te wachten. Op de middelbare school in Heartlake City is een kantine, natuurkundelokaal, ingang met kluisjes, kunstlokaal, mediaruimte en...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€61.19

Beste deal bij: Bol.com

39 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€61.19

39% Goedkoper

€99.99

€82.99

17% Goedkoper

€99.99

Beschrijving LEGO

Kinderen van 8 jaar en ouder kunnen allerlei nieuwe vakken en culturen ontdekken met de LEGO Friends Heartlake Internationale school (41731) speelset. De verschillende klaslokalen vol met lesmaterialen liggen op ze te wachten. Op de middelbare school in Heartlake City is een kantine, natuurkundelokaal, ingang met kluisjes, kunstlokaal, mediaruimte en toilet. Buiten vinden kinderen een basketbalnet en een skateboard en fiets met helmen. Dankzij het modulaire ontwerp van het gebouw kunnen ze de school steeds opnieuw indelen op basis van hun eigen interesses. Ze spelen leuke rollenspellen met de meegeleverde LEGO Friends minipoppetjes van personages Aliya, Olly, Autumn, juf Malu...

Kinderen van 8 jaar en ouder kunnen allerlei nieuwe vakken en culturen ontdekken met de LEGO Friends Heartlake Internationale school (41731) speelset. De verschillende klaslokalen vol met lesmaterialen liggen op ze te wachten. Op de middelbare school in Heartlake City is een kantine, natuurkundelokaal, ingang met kluisjes, kunstlokaal, mediaruimte en toilet. Buiten vinden kinderen een basketbalnet en een skateboard en fiets met helmen. Dankzij het modulaire ontwerp van het gebouw kunnen ze de school steeds opnieuw indelen op basis van hun eigen interesses. Ze spelen leuke rollenspellen met de meegeleverde LEGO Friends minipoppetjes van personages Aliya, Olly, Autumn, juf Malu Hale en Niko uit de tv-serie voor 2023, plus Bunsen de hamster en een heleboel accessoires voor de poppetjes. Kinderen maken kennis met de nieuwe generatie van Heartlake City: ze maken nieuwe vrienden, ontdekken leuke locaties en spelen levensechte avonturen na in het LEGO Friends universum. Deze veelzijdige set met constructie speelgoed is een ideaal cadeau-idee voor kinderen vanaf 8 jaar die dol zijn op fantasierijke verhalen, poppenhuizen en minipoppetjes. Afmetingen: de school bestaat uit afneembare gedeelten en is ca. 21 cm hoog, 35 cm breed en 25 cm diep. Bevat 985 onderdelen.

Kenmerken
Serie LEGO Friends
Merk LEGO
EAN 5702017415178
Legocode 41731
Leeftijd 8 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017415178

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Friends Heartlake Internationale School - 41731 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017415178 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Friends Heartlake Internationale School - 41731' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Friends Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41731

Waar is LEGO Friends Heartlake Internationale School - 41731 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Friends Heartlake Internationale School - 41731 met het legonummer 41731 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Friends Heartlake Internationale School - 41731?

Het lego nummer van LEGO Friends Heartlake Internationale School - 41731 is 41731 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Friends Heartlake Internationale School - 41731 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Friends Heartlake Internationale School - 41731 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Friends Heartlake Internationale School - 41731 momenteel in de aanbieding is.