LEGO Elves Rosalyns Genezingsschuilplaats - 41187

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Elves

Beleef spannende avonturen in Elvendale met de genezingself Rosalyn Nightshade, die samen met de draak Sapphire over het woud waakt en de Elfen helpt bij hun missie. De set is inclusief draak met doorschijnende vleugels, ruimte op haar rug voor twee minifiguren en een babydraakje, plus een boom die kan...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€139.94

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€139.94

Beschrijving LEGO

Beleef spannende avonturen in Elvendale met de genezingself Rosalyn Nightshade, die samen met de draak Sapphire over het woud waakt en de Elfen helpt bij hun missie. De set is inclusief draak met doorschijnende vleugels, ruimte op haar rug voor twee minifiguren en een babydraakje, plus een boom die kan worden geopend met een verborgen boomhuis van twee verdiepingen met een alchemiekamer en een medische werkplek. Inclusief twee minifiguren: Rosalyn Nightshade en Naida Riverheart, plus Rimlin de goblin, Sapphire de draak, Lula het babydraakje en het berenwelpje Lil' Blu. Er zitten nog meer ondeugende goblins bij een aantal andere LEGO...

Beleef spannende avonturen in Elvendale met de genezingself Rosalyn Nightshade, die samen met de draak Sapphire over het woud waakt en de Elfen helpt bij hun missie. De set is inclusief draak met doorschijnende vleugels, ruimte op haar rug voor twee minifiguren en een babydraakje, plus een boom die kan worden geopend met een verborgen boomhuis van twee verdiepingen met een alchemiekamer en een medische werkplek. Inclusief twee minifiguren: Rosalyn Nightshade en Naida Riverheart, plus Rimlin de goblin, Sapphire de draak, Lula het babydraakje en het berenwelpje Lil' Blu. Er zitten nog meer ondeugende goblins bij een aantal andere LEGO Elves sets. Eigenschappen: • Bij de set hoort een boom met bladeren die kunnen worden geopend, met daarachter een verborgen boomhuis van twee verdiepingen inclusief alchemiekamer, haard, keuken, slaapkamer, medische werkplek en een grote kar. • De set omvat ook een in allerlei standen verstelbare volwassen draak met doorschijnende vleugels en ruimte op haar rug voor twee minifiguren en een babydraakje, plus een klein gedeelte met vleesetende planten en een plant-valstrik. • Duw de bladeren van de boom opzij om de tweede verdieping van de genezingsschuilplaats te onthullen. • Laad de kar vol en breng toverdrank-ingrediënten en flessen naar de ketel die buiten staat te wachten. • Duw tegen de hendel op de vleesetende plant en probeer het babydraakje erin te vangen. • Accessoire-elementen: een flesje voor toverdrank, een ketel, een fakkel, pijl en boog, een kruiwagen, twee koekjes en een gouden kroon.

Kenmerken
Serie LEGO Elves
Merk LEGO
EAN 5702015866873
Legocode 41187
Leeftijd 8 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015866873

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Elves Rosalyns Genezingsschuilplaats - 41187 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015866873 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Elves Rosalyns Genezingsschuilplaats - 41187' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Elves Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41187

Waar is LEGO Elves Rosalyns Genezingsschuilplaats - 41187 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Elves Rosalyns Genezingsschuilplaats - 41187 met het legonummer 41187 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Elves Rosalyns Genezingsschuilplaats - 41187?

Het lego nummer van LEGO Elves Rosalyns Genezingsschuilplaats - 41187 is 41187 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Elves Rosalyns Genezingsschuilplaats - 41187 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Elves Rosalyns Genezingsschuilplaats - 41187 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Elves Rosalyns Genezingsschuilplaats - 41187 momenteel in de aanbieding is.