LEGO Elves Naida's Waterparadijs - 41072

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Elves

Ga op zoek naar de magische landkaart met Naida Riverheart, de Water-elf, in haar prachtige waterparadijs. Op de kaart staat aangegeven waar de Elfen de 4 speciale sleutels kunnen vinden waarmee hun vriendin Emily Jones terug kan keren naar haar eigen wereld. Alleen de wijze dolfijn Delphia weet waar de...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€98.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€98.95

Beschrijving LEGO

Ga op zoek naar de magische landkaart met Naida Riverheart, de Water-elf, in haar prachtige waterparadijs. Op de kaart staat aangegeven waar de Elfen de 4 speciale sleutels kunnen vinden waarmee hun vriendin Emily Jones terug kan keren naar haar eigen wereld. Alleen de wijze dolfijn Delphia weet waar de kaart is verstopt - wanneer zal ze het geheim van het waterparadijs onthullen? Naida heeft magische waterkrachten en voelt zich het meest op haar gemak in haar luxe zwembad, waar ze speelt met Delphia. Ga op zoek naar het gouden dagboek van Naida en laat haar op haar bed zitten...

Ga op zoek naar de magische landkaart met Naida Riverheart, de Water-elf, in haar prachtige waterparadijs. Op de kaart staat aangegeven waar de Elfen de 4 speciale sleutels kunnen vinden waarmee hun vriendin Emily Jones terug kan keren naar haar eigen wereld. Alleen de wijze dolfijn Delphia weet waar de kaart is verstopt - wanneer zal ze het geheim van het waterparadijs onthullen? Naida heeft magische waterkrachten en voelt zich het meest op haar gemak in haar luxe zwembad, waar ze speelt met Delphia. Ga op zoek naar het gouden dagboek van Naida en laat haar op haar bed zitten en al haar indrukken en gevoelens opschrijven. Creëer nieuwe recepten voor schoonheidsmiddelen en meng de ingrediënten in de kristallen potjes of neem een verfrissende douche achter de waterval. Inclusief Naida Riverheart minipoppetje en Delphia de dolfijn-figuur.

Kenmerken
Serie LEGO Elves
Merk LEGO
EAN 5702015352758
Legocode 41072
Leeftijd 7 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015352758

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Elves Naida's Waterparadijs - 41072 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015352758 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Elves Naida's Waterparadijs - 41072' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Elves Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41072

Waar is LEGO Elves Naida's Waterparadijs - 41072 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Elves Naida's Waterparadijs - 41072 met het legonummer 41072 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Elves Naida's Waterparadijs - 41072?

Het lego nummer van LEGO Elves Naida's Waterparadijs - 41072 is 41072 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Elves Naida's Waterparadijs - 41072 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Elves Naida's Waterparadijs - 41072 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Elves Naida's Waterparadijs - 41072 momenteel in de aanbieding is.