LEGO DUPLO T-Rex en Triceratops Dinosaurus Ontsnapping - 10939

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO DUPLO

LEGO® DUPLO® Jurassic World T. rex en Triceratops dinosaurus ontsnapping (10939) zit vol leuke functies, waardoor kinderen die van dino's houden zullen brullen van enthousiasme. Ontwikkelingsspeelset met dinosaurusthema Wanneer de T. rex door de poorten van Jurassic World stormt, moeten jonge dinofans samen met Owen alles op alles zetten om...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€35.94

Beste deal bij: Conrad

35 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€35.94

35% Goedkoper

€54.99

Beschrijving LEGO

LEGO® DUPLO® Jurassic World T. rex en Triceratops dinosaurus ontsnapping (10939) zit vol leuke functies, waardoor kinderen die van dino's houden zullen brullen van enthousiasme. Ontwikkelingsspeelset met dinosaurusthema Wanneer de T. rex door de poorten van Jurassic World stormt, moeten jonge dinofans samen met Owen alles op alles zetten om de babytriceratops met behulp van Owens motor in veiligheid te brengen. De set heeft tal van coole functies, waaronder poorten die open kunnen, de bewegende bek van de T. rex, een hek dat onder spanning staat en een motor met plek voor Owen en de babytriceratops. Tijdens spannende avonturen ontwikkelen...

LEGO® DUPLO® Jurassic World T. rex en Triceratops dinosaurus ontsnapping (10939) zit vol leuke functies, waardoor kinderen die van dino's houden zullen brullen van enthousiasme. Ontwikkelingsspeelset met dinosaurusthema Wanneer de T. rex door de poorten van Jurassic World stormt, moeten jonge dinofans samen met Owen alles op alles zetten om de babytriceratops met behulp van Owens motor in veiligheid te brengen. De set heeft tal van coole functies, waaronder poorten die open kunnen, de bewegende bek van de T. rex, een hek dat onder spanning staat en een motor met plek voor Owen en de babytriceratops. Tijdens spannende avonturen ontwikkelen kinderen hun bouwvaardigheden, leren ze creatief te denken en wordt hun fantasie geprikkeld. Fantasierijk rollenspelspeelgoed voor peuters LEGO DUPLO speelgoed brengt onbegrensd speelplezier, zelfexpressie en spelenderwijs leren binnen handbereik van jonge kinderen. Zo kunnen ouders waardevolle mijlpalen in de ontwikkeling van hun kinderen meemaken. Producteigenschappen: LEGO® DUPLO® Jurassic World T. rex en Triceratops dinosaurus ontsnapping (10939) is een spannende en boeiende speelset waarmee jonge dinosaurusliefhebbers leuke actieverhalen kunnen naspelen en leerzaam plezier beleven. De set bevat een toegangspoort naar Jurassic World om zelf te bouwen, een hek dat open en dicht kan, een grote T. rex met bewegende bek, een babytriceratops en een figuur van dinosaurustrainer Owen Grady met zijn motor. De ontsnapte T. rex die gevangen moet worden en de babytriceratops die moet worden gered en verzorgd zullen jonge dinosaurusfans inspireren om de meest fantasierijke avonturen te bedenken en staan garant voor leuke leerervaringen. Deze speelset voor peuters heeft het allemaal! Kinderen vanaf 2 jaar ontwikkelen belangrijke vaardigheden wanneer ze dit creatieve model bouwen, rollenspellen bedenken, spannende actie beleven en van eindeloos fantasierijk speelplezier genieten. Deze veelzijdige bouw- en speelset is ca. 18 cm hoog, 48 cm breed en 13 cm diep voor groots speelplezier. Dankzij de eenvoudige gedrukte instructies genieten ouders samen met hun kleine van een leuke bouwervaring en maken ze waardevolle mijlpalen in de ontwikkeling mee. Alle LEGO® DUPLO® speelsets zijn vakkundig ontworpen en bevatten kleurrijke, kindvriendelijke stenen en fantasierijke functies die kinderen aanzetten tot spelenderwijs leren. LEGO® DUPLO® speelsets voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, zodat ze gemakkelijk door kleine vingertjes kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en van elkaar gehaald – en dat is al zo sinds 1969. LEGO® DUPLO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strengste kindveiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO DUPLO
Merk LEGO
EAN 5702016911091
Legocode 10939
Leeftijd 2 - 5 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016911091

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO DUPLO T-Rex en Triceratops Dinosaurus Ontsnapping - 10939 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016911091 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO DUPLO T-Rex en Triceratops Dinosaurus Ontsnapping - 10939' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO DUPLO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10939

Waar is LEGO DUPLO T-Rex en Triceratops Dinosaurus Ontsnapping - 10939 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO DUPLO T-Rex en Triceratops Dinosaurus Ontsnapping - 10939 met het legonummer 10939 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO DUPLO T-Rex en Triceratops Dinosaurus Ontsnapping - 10939?

Het lego nummer van LEGO DUPLO T-Rex en Triceratops Dinosaurus Ontsnapping - 10939 is 10939 bekijk hier alle kenmerken van LEGO DUPLO T-Rex en Triceratops Dinosaurus Ontsnapping - 10939 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO DUPLO T-Rex en Triceratops Dinosaurus Ontsnapping - 10939 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO DUPLO T-Rex en Triceratops Dinosaurus Ontsnapping - 10939 momenteel in de aanbieding is.