LEGO DUPLO Stadsplein - 10836

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO DUPLO

Speel alledaagse gebeurtenissen na in LEGO DUPLO Mijn eigen stad: een herkenbare wereld met moderne DUPLO figuurtjes. Ga samen met je peuter op onderzoek uit op het stadsplein – er is van alles te zien en te doen! Draai de tandwielen zodat de auto waar de monteur aan werkt kan...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€225.00

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€225.00

Beschrijving LEGO

Speel alledaagse gebeurtenissen na in LEGO DUPLO Mijn eigen stad: een herkenbare wereld met moderne DUPLO figuurtjes. Ga samen met je peuter op onderzoek uit op het stadsplein – er is van alles te zien en te doen! Draai de tandwielen zodat de auto waar de monteur aan werkt kan ronddraaien, ga boodschappen doen bij de bakker en de groenteboer of ga naar de dokter voor een controle! Inclusief vijf LEGO DUPLO figuurtjes: een monteur, een winkelier, een dokter, een moeder en kind. Verzamel diverse producten uit de serie Mijn eigen stad en speel alledaagse gebeurtenissen na in een herkenbare...

Speel alledaagse gebeurtenissen na in LEGO DUPLO Mijn eigen stad: een herkenbare wereld met moderne DUPLO figuurtjes. Ga samen met je peuter op onderzoek uit op het stadsplein – er is van alles te zien en te doen! Draai de tandwielen zodat de auto waar de monteur aan werkt kan ronddraaien, ga boodschappen doen bij de bakker en de groenteboer of ga naar de dokter voor een controle! Inclusief vijf LEGO DUPLO figuurtjes: een monteur, een winkelier, een dokter, een moeder en kind. Verzamel diverse producten uit de serie Mijn eigen stad en speel alledaagse gebeurtenissen na in een herkenbare LEGO DUPLO wereld. Eigenschappen: • De set bestaat uit een garage met een auto op een draaibaar platform met tandwielbediening, een groentewinkel, een dokterspraktijk, een bakkerij met oven die open kan en een dak met beweegbare zolderramen. • Inclusief stenen met opdruk van een krakeling, fruit, groente, een taart, een ovendeur, een oogtestkaart, een bakkerijbord en een garagebord. • Accessoire-elementen: rolstoel, twee kassa's, stokbroden, kauwgombalmachine, fruitmanden, bananen, bloemen, een verkeerskegel en een benzinepomp. • Met de moderne figuren, accessoires en stenen met opdruk kun je je kind helpen om door middel van spel te oefenen met allerlei gebeurtenissen uit het dagelijks leven. • Draai het tandwiel om de auto te laten ronddraaien op het platform en zet het stokbrood in de oven. • Deze leuke, eenvoudig te bouwen set stimuleert de bouwvaardigheid en biedt eindeloze speelmogelijkheden. • Peuters ontdekken spelenderwijs hoe ze kunnen betalen voor boodschappen, wat een bezoek aan de dokter inhoudt, hoe een auto wordt volgetankt en hoe je de straat oversteekt. • LEGO DUPLO producten zijn speciaal ontwikkeld voor leuk en veilig spelen door kleine handjes.

Kenmerken
Serie LEGO DUPLO
Merk LEGO
EAN 5702015865616
Legocode 10836
Leeftijd 2 - 5 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015865616

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO DUPLO Stadsplein - 10836 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015865616 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO DUPLO Stadsplein - 10836' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO DUPLO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10836

Waar is LEGO DUPLO Stadsplein - 10836 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO DUPLO Stadsplein - 10836 met het legonummer 10836 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO DUPLO Stadsplein - 10836?

Het lego nummer van LEGO DUPLO Stadsplein - 10836 is 10836 bekijk hier alle kenmerken van LEGO DUPLO Stadsplein - 10836 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO DUPLO Stadsplein - 10836 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO DUPLO Stadsplein - 10836 momenteel in de aanbieding is.