LEGO DUPLO Sleepwagen - 10918

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO DUPLO

Kan jouw kleine vrachtwagenchauffeur met Mijn eerste sleepwagen anderen in moeilijkheden helpen? Na het snel een gemakkelijk in elkaar zetten van de sleepwagen ontwikkelt hij of zij de fijne motoriek door de vierwieler naar een noodsituatie te duwen, de verkeerskegel neer te zetten om automobilisten te waarschuwen en de haak...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€25.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€25.95

Beschrijving LEGO

Kan jouw kleine vrachtwagenchauffeur met Mijn eerste sleepwagen anderen in moeilijkheden helpen? Na het snel een gemakkelijk in elkaar zetten van de sleepwagen ontwikkelt hij of zij de fijne motoriek door de vierwieler naar een noodsituatie te duwen, de verkeerskegel neer te zetten om automobilisten te waarschuwen en de haak te bewegen. Er kunnen eindeloze spannende avonturen worden beleefd wanneer de duwsleepwagen te hulp schiet! Eigenschappen: Als peuters de blauwe sleepwagen naar zijn volgende reddingsmissie duwen, leren ze alles over samenwerken om zo anderen te helpen en de klus te klaren! Geweldig bouw- en ontwikkelingsspeelgoed voor de allerkleinsten. Deze LEGO®...

Kan jouw kleine vrachtwagenchauffeur met Mijn eerste sleepwagen anderen in moeilijkheden helpen? Na het snel een gemakkelijk in elkaar zetten van de sleepwagen ontwikkelt hij of zij de fijne motoriek door de vierwieler naar een noodsituatie te duwen, de verkeerskegel neer te zetten om automobilisten te waarschuwen en de haak te bewegen. Er kunnen eindeloze spannende avonturen worden beleefd wanneer de duwsleepwagen te hulp schiet! Eigenschappen: Als peuters de blauwe sleepwagen naar zijn volgende reddingsmissie duwen, leren ze alles over samenwerken om zo anderen te helpen en de klus te klaren! Geweldig bouw- en ontwikkelingsspeelgoed voor de allerkleinsten. Deze LEGO® DUPLO® startset bevat een duwsleepwagen met 4 wielen met afbeeldingen van een jongen en een meisje voor de ramen en een kraan met haak die kinderen omhoog en omlaag kunnen doen tijdens reddingsmissies. Peuters kunnen de sleepwagen naar de noodsituatie rijden, de kraan op en neer bewegen en vervolgens samenwerken om iedereen te helpen die hulp nodig heeft. Er kunnen eindeloze spannende reddingsmissies worden nagespeeld. Elke jonge autoliefhebber of wegensuperheld wil graag met deze duwsleepwagenspeelset spelen. Een geweldig cadeau voor Sinterklaas, Kerst of een verjaardag voor kinderen vanaf 18 maanden. De sleepwagen is ca. 9 cm lang, 7 cm hoog en 6 cm breed – het ideale formaat om hem overal mee naartoe te nemen. Combineer met andere LEGO® DUPLO® sets voor nog meer plezier. De LEGO® DUPLO® sleepwagen wordt gevoed door kinderfantasie – er zijn dus geen batterijen nodig om eindeloos te kunnen genieten van sleepwagenavonturen. Het sleepwagenplezier begint direct na het openen van de doos. De eenvoudige instructies bieden ideeën en inspiratie om ouders en peuters te helpen optimaal te profiteren van het plezier en de ontwikkelingsvoordelen van dit veelzijdige speelgoed. LEGO® DUPLO® speelsets laten door middel van bouwen, leren en spelen de fantasie van peuters naar voren komen. Peuters raken geïnspireerd door de speelsets met herkenbare scènes, leuke personages en gemakkelijk te hanteren stukken. LEGO® DUPLO® speelsets voldoen al sinds 1969 aan de hoogste industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Bij de LEGO Groep gooien, pletten, draaien, verhitten, bijten, buigen, bekrassen en rekken we de LEGO® DUPLO® stenen en onderdelen om ervoor te zorgen dat elke bouwset voor kinderen voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO DUPLO
Merk LEGO
EAN 5702016618082
Legocode 10918
Leeftijd 18 - 3 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016618082

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO DUPLO Sleepwagen - 10918 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016618082 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO DUPLO Sleepwagen - 10918' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO DUPLO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10918

Waar is LEGO DUPLO Sleepwagen - 10918 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO DUPLO Sleepwagen - 10918 met het legonummer 10918 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO DUPLO Sleepwagen - 10918?

Het lego nummer van LEGO DUPLO Sleepwagen - 10918 is 10918 bekijk hier alle kenmerken van LEGO DUPLO Sleepwagen - 10918 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO DUPLO Sleepwagen - 10918 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO DUPLO Sleepwagen - 10918 momenteel in de aanbieding is.