LEGO DUPLO Familie Camper Avonturen - 10946

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO DUPLO

Het LEGO DUPLO Town Familie camper avonturen (10946) speelgoed voor peuters van 2 + jaar zit vol met activiteiten en leermogelijkheden voor ouders en peuters om te delen. Maak een kampeertocht in het bos in de camper met je peuter en deel veel leuke familieactiviteiten. Plezier in de buitenlucht Ga...

Lees meer..
4.9/5
Lees alle reviews

€23.95

Beste deal bij: Bol.com

33 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€23.95

33% Goedkoper

€24.95

31% Goedkoper

€25.99

28% Goedkoper

€29.94

17% Goedkoper

€29.99

17% Goedkoper

€32.94

8% Goedkoper

€32.98

8% Goedkoper

€35.94

Beschrijving LEGO

Het LEGO DUPLO Town Familie camper avonturen (10946) speelgoed voor peuters van 2 + jaar zit vol met activiteiten en leermogelijkheden voor ouders en peuters om te delen. Maak een kampeertocht in het bos in de camper met je peuter en deel veel leuke familieactiviteiten. Plezier in de buitenlucht Ga samen met je peuter kamperen in het bos en onderneem leuke activiteiten met het gezin. De camper biedt plaats aan 3 figuren en de bovenste helft is afneembaar. Stapel de spullen op het dak en rijd naar jullie kampeerplek. Daar kun je de stoffen tent gemakkelijk en snel opzetten en...

Het LEGO DUPLO Town Familie camper avonturen (10946) speelgoed voor peuters van 2 + jaar zit vol met activiteiten en leermogelijkheden voor ouders en peuters om te delen. Maak een kampeertocht in het bos in de camper met je peuter en deel veel leuke familieactiviteiten. Plezier in de buitenlucht Ga samen met je peuter kamperen in het bos en onderneem leuke activiteiten met het gezin. De camper biedt plaats aan 3 figuren en de bovenste helft is afneembaar. Stapel de spullen op het dak en rijd naar jullie kampeerplek. Daar kun je de stoffen tent gemakkelijk en snel opzetten en is het tijd voor een kano-avontuur op de rivier. Vervolgens geniet je bij het kampvuur van een kopje thee. Pak je gitaar erbij en zing samen wat liedjes. Oh, en vergeet niet om deze leuke kampeermomenten vast te leggen met de camera! Creatief en leerzaam speelgoed voor peuters LEGO DUPLO speelgoed brengt onbegrensd speelplezier, zelfexpressie en spelenderwijs leren binnen handbereik van jonge kinderen. Met DUPLO speelsets maken ouders waardevolle mijlpalen in de ontwikkeling van hun kinderen mee terwijl ze samen spelen Producteigenschappen: De LEGO® DUPLO® Stad Familie camper avonturen (10946) set is een kleurrijke speelset waarmee kinderen samen met hun ouders allerlei leuke en leerzame activiteiten kunnen ondernemen. De set bevat 4 DUPLO® figuren (een man, een vrouw, een meisje en een jongen), een kampeerbusje met draaiende wielen en een afneembaar dak, een stoffen tent, een kano en leuke accessoires. Terwijl kinderen fantasierijke kampeeravonturen bedenken, ontwikkelen ze hun fijne motoriek en leren ze hoe waardevol momenten met het hele gezin zijn. Deze speelset boordevol activiteiten biedt kinderen vanaf 2 jaar onbeperkt en leerzaam speelplezier en zorgt ervoor dat ouders waardevolle mijlpalen in de ontwikkeling van hun peuter kunnen meemaken. De speelset is ca. 14 cm hoog, 7 cm breed en 9 cm diep. Je kunt hem op verschillende manieren indelen en eenvoudig combineren met ander LEGO® DUPLO® speelgoed. In de bouwinstructies vind je een leuk stripverhaal met elementen uit de set voor extra plezier tijdens het creatieve bouwproces en fantasierijke spel. Alle LEGO® DUPLO® speelsets zijn vakkundig ontworpen en zitten vol fantasierijke functies die kinderen aanzetten tot spelenderwijs leren, samen met hun ouders. LEGO® DUPLO® speelsets voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, zodat ze gemakkelijk door kleine vingertjes kunnen worden vastgepakt, op elkaar gezet en van elkaar gehaald – dat is al zo sinds 1969. LEGO® DUPLO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan hoge kindveiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO DUPLO
Merk LEGO
EAN 5702016911053
Legocode 67804
Leeftijd 2 - 5 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016911053

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO DUPLO Familie Camper Avonturen - 10946 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016911053 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO DUPLO Familie Camper Avonturen - 10946' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO DUPLO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 67804

Waar is LEGO DUPLO Familie Camper Avonturen - 10946 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO DUPLO Familie Camper Avonturen - 10946 met het legonummer 67804 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO DUPLO Familie Camper Avonturen - 10946?

Het lego nummer van LEGO DUPLO Familie Camper Avonturen - 10946 is 67804 bekijk hier alle kenmerken van LEGO DUPLO Familie Camper Avonturen - 10946 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO DUPLO Familie Camper Avonturen - 10946 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO DUPLO Familie Camper Avonturen - 10946 momenteel in de aanbieding is.