LEGO DOTS Potloodbakje - 41936

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO DOTS

Verleid ruimtevaarders en knutselaars met deze LEGO DOTS Potloodbakje (41936) voor kinderen vanaf 6 jaar! Dit knutselpakket voor kinderen is snel en gemakkelijk in elkaar te zetten dankzij de bijgeleverde handleiding. Kinderen kunnen hun eigen potloodbakje ontwerpen en aanpassen aan hun stemming of kamerinrichting. Opruimen en sorteren is een fluitje...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€24.99

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€24.99

Beschrijving LEGO

Verleid ruimtevaarders en knutselaars met deze LEGO DOTS Potloodbakje (41936) voor kinderen vanaf 6 jaar! Dit knutselpakket voor kinderen is snel en gemakkelijk in elkaar te zetten dankzij de bijgeleverde handleiding. Kinderen kunnen hun eigen potloodbakje ontwerpen en aanpassen aan hun stemming of kamerinrichting. Opruimen en sorteren is een fluitje van een cent met de bijgeleverde opbergbak. Creatieve knutselset met tech-thema Deze praktische set geeft de fantasie en zelfexpressie van kinderen een boost. De set bevat een hoog blauw met zwart potloodbakje in de vorm van een raket met een raam aan de voorkant voor een foto of tekening en...

Verleid ruimtevaarders en knutselaars met deze LEGO DOTS Potloodbakje (41936) voor kinderen vanaf 6 jaar! Dit knutselpakket voor kinderen is snel en gemakkelijk in elkaar te zetten dankzij de bijgeleverde handleiding. Kinderen kunnen hun eigen potloodbakje ontwerpen en aanpassen aan hun stemming of kamerinrichting. Opruimen en sorteren is een fluitje van een cent met de bijgeleverde opbergbak. Creatieve knutselset met tech-thema Deze praktische set geeft de fantasie en zelfexpressie van kinderen een boost. De set bevat een hoog blauw met zwart potloodbakje in de vorm van een raket met een raam aan de voorkant voor een foto of tekening en opbergruimte voor potloden en schrijfgerei, plus een heleboel kleurrijke tegels. Voor kinderen die van creatief speelgoed houden Het leuke aan deze set is dat kinderen fantasierijk bezig kunnen zijn en het potloodbakje kunnen versieren zoals zij dat willen, om het zo te laten passen bij hun stemming of kamer, of om hun ontwerpen te delen met vrienden. Een ideaal cadeautje voor een kind dat een beloning verdient. Producteigenschappen: Stimuleer de creativiteit van kinderen met dit avontuurlijke LEGO® DOTS Potloodbakje (41936). De fantasie krijgt een boost wanneer ze de raket hun eigen ontwerp geven. Opbergruimte in de vorm van een raket! Kinderen ontwikkelen hun zelfexpressie tijdens het versieren de multifunctionele potloodhouder, waarbij ze de meegeleverde patroonideeën kunnen volgen of hun eigen ontwerpen kunnen bedenken. Wat zit er in de verpakking? Deze leuke set bevat een bouwbare raket met een raam dat open kan met ruimte voor een foto of tekening en een bakje aan de achterkant om potloden, schrijfgerei of andere spulletjes in op te bergen. Kinderen vanaf 6 jaar die van de ruimte of knutselen houden, zullen dit Potloodbakje (41936) geweldig vinden. De aanpasbare raket en kleurrijke tegels vormen een creatief cadeau voor jongens en meisjes. De handige, decoratieve raket is ca. 18 cm hoog en 7 cm breed. Dit creatieve knutselcadeau is perfect voor jonge ontwerpers die keer op keer verschillende ontwerpen willen proberen. Geef kinderen interessante knutselideeën met LEGO® DOTS sets. Deze kamerdecoratieset is verpakt in een bewaarbakje en stimuleert kinderen om hun zelfvertrouwen en creativiteit spelenderwijs te ontwikkelen. LEGO® DOTS sets vergroten de zelfexpressie en fantasie van kinderen door het maken en aanpassen van kamerdecoraties of sieraden, waarmee LEGO plezier voor meer kinderen toegankelijk wordt. LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO DOTS
Merk LEGO
EAN 5702016915846
Legocode 41936
Leeftijd 3 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016915846

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO DOTS Potloodbakje - 41936 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016915846 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO DOTS Potloodbakje - 41936' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO DOTS Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41936

Waar is LEGO DOTS Potloodbakje - 41936 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO DOTS Potloodbakje - 41936 met het legonummer 41936 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO DOTS Potloodbakje - 41936?

Het lego nummer van LEGO DOTS Potloodbakje - 41936 is 41936 bekijk hier alle kenmerken van LEGO DOTS Potloodbakje - 41936 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO DOTS Potloodbakje - 41936 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO DOTS Potloodbakje - 41936 momenteel in de aanbieding is.