LEGO DOTS Enorm veel DOTS - 41935

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO DOTS

Vervul de passie van een kind voor knutselen met dit 1.000+ stukjes LEGO DOTS Enorm veel DOTS (41935) knutselpakket voor kinderen. Het zit vol met spannende kleuren en vormen, waaronder ¼, ½ en volledige cirkels, plus vierkante tegels in regenboogkleuren, om de creativiteit aan te wakkeren. Grenzeloze zelfexpressie in een...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€30.00

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€30.00

Beschrijving LEGO

Vervul de passie van een kind voor knutselen met dit 1.000+ stukjes LEGO DOTS Enorm veel DOTS (41935) knutselpakket voor kinderen. Het zit vol met spannende kleuren en vormen, waaronder ¼, ½ en volledige cirkels, plus vierkante tegels in regenboogkleuren, om de creativiteit aan te wakkeren. Grenzeloze zelfexpressie in een doos Met deze enorme set kunnen kinderen allerlei ontwerpen maken met een heleboel tegels en suggesties om hun LEGO DOTS accessoires, kamerdecoraties of andere LEGO sets (afzonderlijk verkrijgbaar) aan te passen. In de doos vinden ze inspiratie voor creatieve patronen, waarmee ze bovendien hun zelfvertrouwen en fantasie ontwikkelen. Coole knutselvibes...

Vervul de passie van een kind voor knutselen met dit 1.000+ stukjes LEGO DOTS Enorm veel DOTS (41935) knutselpakket voor kinderen. Het zit vol met spannende kleuren en vormen, waaronder ¼, ½ en volledige cirkels, plus vierkante tegels in regenboogkleuren, om de creativiteit aan te wakkeren. Grenzeloze zelfexpressie in een doos Met deze enorme set kunnen kinderen allerlei ontwerpen maken met een heleboel tegels en suggesties om hun LEGO DOTS accessoires, kamerdecoraties of andere LEGO sets (afzonderlijk verkrijgbaar) aan te passen. In de doos vinden ze inspiratie voor creatieve patronen, waarmee ze bovendien hun zelfvertrouwen en fantasie ontwikkelen. Coole knutselvibes Het leuke aan deze set is dat kinderen hun kleurrijke tegelpatronen met vrienden kunnen delen en hun eigen, unieke ontwerpen kunnen laten zien. De doos is ideaal voor knutselactiviteiten in een groep of als cool cadeau waarmee kinderen hun andere LEGO sets kunnen aanpassen. Producteigenschappen: Maak kinderen blij met deze reusachtige LEGO® DOTS Enorm veel DOTS (41935) knutselset en stimuleer de creativiteit terwijl ze hun ontwerpvaardigheden ontwikkelen en hun eigen, unieke patronen bedenken. Stimuleer de creativiteit en fantasie met meer dan 1000 tegels in allerlei prachtige kleuren, waarvan sommige nog nooit eerder in een DOTS set zaten. Wat zit er in de doos? Niets dan pure, fantastische, kleurrijke DOTS! Met 44 verschillende soorten DOTS tegels en een heleboel inspiratie kunnen kinderen armbanden, siervoorwerpen voor in hun kamer of andere LEGO® sets versieren. Kinderen die graag knutselen zullen deze Enorm veel DOTS (41935) doos geweldig vinden. De tegels maken knutselen met een groepje nog leuker en vormen een ideaal cadeau voor de feestdagen voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar. Geef kinderen interessante knutselideeën met LEGO® DOTS sets (afzonderlijk verkrijgbaar). Deze doos met verschillend gekleurde tegels helpt kinderen om hun zelfvertrouwen en creativiteit spelenderwijs te ontwikkelen. LEGO® DOTS sets stimuleren de zelfexpressie en fantasie van kinderen door het maken en aanpassen van sieraden of kamerdecoraties, waarmee LEGO plezier voor meer kinderen toegankelijk wordt. LEGO® onderdelen voldoen aan strikte industrienormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO DOTS
Merk LEGO
EAN 5702016915839
Legocode 41935
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016915839

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO DOTS Enorm veel DOTS - 41935 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016915839 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO DOTS Enorm veel DOTS - 41935' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO DOTS Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41935

Waar is LEGO DOTS Enorm veel DOTS - 41935 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO DOTS Enorm veel DOTS - 41935 met het legonummer 41935 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO DOTS Enorm veel DOTS - 41935?

Het lego nummer van LEGO DOTS Enorm veel DOTS - 41935 is 41935 bekijk hier alle kenmerken van LEGO DOTS Enorm veel DOTS - 41935 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO DOTS Enorm veel DOTS - 41935 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO DOTS Enorm veel DOTS - 41935 momenteel in de aanbieding is.