LEGO DC Super Hero Girls Superheldenschool - 41232

Ga met de Super Hero Girls naar school! Maak kennis met Frankie, de plant van Poison Ivy: ze geeft hem super-groeimiddel zodat hij van vorm kan veranderen. Tussen de lessen door houdt ze pauze in het café boven in de school, samen met Supergirl. Wacht eens... Was dat het alarm?...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€139.94

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€139.94

Beschrijving LEGO

Ga met de Super Hero Girls naar school! Maak kennis met Frankie, de plant van Poison Ivy: ze geeft hem super-groeimiddel zodat hij van vorm kan veranderen. Tussen de lessen door houdt ze pauze in het café boven in de school, samen met Supergirl. Wacht eens... Was dat het alarm? Zet het schoolgebouw snel in de verdedigingsstand en help Poison Ivy en Supergirl de kostbare amethist te beschermen tegen Lena Luthor en haar gehypnotiseerde, paarse Kryptomites! Inclusief drie minifiguren: Supergirl, Poison Ivy en Lena Luthor, plus Poison Ivy's plant Frankie en twee gehypnotiseerde, paarse Kryptomites. Bevestig het Wonder Woman nachtverblijf...

Ga met de Super Hero Girls naar school! Maak kennis met Frankie, de plant van Poison Ivy: ze geeft hem super-groeimiddel zodat hij van vorm kan veranderen. Tussen de lessen door houdt ze pauze in het café boven in de school, samen met Supergirl. Wacht eens... Was dat het alarm? Zet het schoolgebouw snel in de verdedigingsstand en help Poison Ivy en Supergirl de kostbare amethist te beschermen tegen Lena Luthor en haar gehypnotiseerde, paarse Kryptomites! Inclusief drie minifiguren: Supergirl, Poison Ivy en Lena Luthor, plus Poison Ivy's plant Frankie en twee gehypnotiseerde, paarse Kryptomites. Bevestig het Wonder Woman nachtverblijf (41235) aan het schoolgebouw en maak een kostschool voor superhelden! Eigenschappen: • De set bestaat uit een schoolgebouw van drie verdiepingen met groot amethist-element op het dak, twee draaibare klaslokalen met tafels, stoelen en draaibare beeldschermen en een café met tv-scherm op de bovenste verdieping. • Zet het schoolgebouw in de verdedigingsstand met de hellingbaan die omlaag kan komen, draaibare vlaggen aan de voorkant, schijfschieter op een van de klaslokalen en een kettingkanon op het dak van de school. • Lena Luthors vliegtuig heeft een cockpit die open kan, draaibare stuwmotoren en een draaibare grijpklauw aan de voorkant. • Poison Ivy's motor is inclusief plantenschieter. • Verdedig de Superheldenschool en de kostbare amethist tegen Lena Luthor en de Kryptomites met de hulp van Supergirl en Poison Ivy met haar plant Frankie. • Zet het schoolgebouw in de verdedigingsstand door de knop op de bovenste verdieping te draaien en lanceer Poison Ivy op haar motor via de helling. • Breng het kettingkanon in stelling en mik op Lena's vliegtuig. • Vuur de schijfschieter af op de Kryptomites. • Breng de school weer in de normale stand na het gevecht en vier de overwinning in het café. • Wapens: drie laserpistolen, Poison Ivy's schietschijf, Supergirl's schietschijf en twee kettingen. • Accessoire-elementen: gereedschapskast, moersleutel, fles met groeimiddel, Superkoppen, extra cape, amethist-fragment, liaankrachten, Poison Ivy's bloem, Supergirl's telefoon, schaar en een sushi-element. • Bij iedere LEGO DC Super Hero Girls set zit een schattige, maar gemene Kryptomite.

Kenmerken
Serie LEGO DC Super Hero Girls
Merk LEGO
EAN 5702015814294
Legocode 41232
Leeftijd 8 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015814294

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO DC Super Hero Girls Superheldenschool - 41232 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015814294 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO DC Super Hero Girls Superheldenschool - 41232' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO DC Super Hero Girls Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 41232

Waar is LEGO DC Super Hero Girls Superheldenschool - 41232 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO DC Super Hero Girls Superheldenschool - 41232 met het legonummer 41232 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO DC Super Hero Girls Superheldenschool - 41232?

Het lego nummer van LEGO DC Super Hero Girls Superheldenschool - 41232 is 41232 bekijk hier alle kenmerken van LEGO DC Super Hero Girls Superheldenschool - 41232 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO DC Super Hero Girls Superheldenschool - 41232 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO DC Super Hero Girls Superheldenschool - 41232 momenteel in de aanbieding is.