LEGO Creator Ruimtemijnbouw Mecha - 31115

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Creator

Beleef allerlei buitenaardse avonturen met de schitterende Ruimtemijnbouw-mecha! Gebruik de cirkelzaag in je zoektocht naar waardevolle kristallen en bewaar ze in je jetpack. Kijk uit voor die vervelende groene alien! Bouw de mecha daarna om tot een vrachtvervoerder of een verstelbare mecha die wordt bestuurd door een robot voor nog...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€19.97

Beste deal bij: Bol.com

39 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€19.97

39% Goedkoper

€22.93

30% Goedkoper

€24.99

24% Goedkoper

€26.94

18% Goedkoper

€29.98

9% Goedkoper

€30.94

6% Goedkoper

€32.94

Beschrijving LEGO

Beleef allerlei buitenaardse avonturen met de schitterende Ruimtemijnbouw-mecha! Gebruik de cirkelzaag in je zoektocht naar waardevolle kristallen en bewaar ze in je jetpack. Kijk uit voor die vervelende groene alien! Bouw de mecha daarna om tot een vrachtvervoerder of een verstelbare mecha die wordt bestuurd door een robot voor nog meer intergalactische actie – of bedenk zelf iets compleet nieuws! Jij bepaalt het met deze geweldige 3-in-1 set. Cool speelgoed voor creatief plezier Ruimte- en robotfans kunnen maar liefst 3 verschillende modellen bouwen met deze LEGO Creator 3in1 set. Zo kunnen ze de Ruimtemijnbouw-mecha met een alienfiguur en een set...

Beleef allerlei buitenaardse avonturen met de schitterende Ruimtemijnbouw-mecha! Gebruik de cirkelzaag in je zoektocht naar waardevolle kristallen en bewaar ze in je jetpack. Kijk uit voor die vervelende groene alien! Bouw de mecha daarna om tot een vrachtvervoerder of een verstelbare mecha die wordt bestuurd door een robot voor nog meer intergalactische actie – of bedenk zelf iets compleet nieuws! Jij bepaalt het met deze geweldige 3-in-1 set. Cool speelgoed voor creatief plezier Ruimte- en robotfans kunnen maar liefst 3 verschillende modellen bouwen met deze LEGO Creator 3in1 set. Zo kunnen ze de Ruimtemijnbouw-mecha met een alienfiguur en een set kristallen maken en deze daarna ombouwen tot een verstelbare vrachtvervoerder met 4 poten en een robotpiloot of een verstelbare LEGO robot met 2 poten. Een geweldige collectie 3-in-1 LEGO speelgoed LEGO Creator 3in1 bouwspeelgoed biedt een wereld vol mogelijkheden met 3 modelideeën in elke doos! Creator 3in1 sets stimuleren fantasierijk speelplezier met een geweldige collectie modellen, waaronder auto's, wezens en vliegtuigen. Producteigenschappen: Creatieve kinderen kunnen de speelgoedmecha gebruiken om het tegen de alien op te nemen voor de kristallen, door het sterrenstelsel te zoeven in een vrachtvervoerder met 4 poten of allerlei ruimtegevechten te houden met een mecha met 2 poten. De verstelbare Ruimtemijnbouw-mecha beschikt over een cirkelzaag, een jetpack en een gezicht met verschillende mogelijke uitdrukkingen, terwijl de vrachtvervoerder met 4 poten en de mecha met 2 poten elk een robotpiloot hebben. Met zijn 327 onderdelen biedt deze LEGO® Creator 3in1 set gepassioneerde ruimtefans vanaf 7 jaar een boeiende bouwervaring: een prachtig cadeau voor een verjaardag of de feestdagen. De speelgoedmecha is ca. 15 cm hoog – het ideale formaat om thuis of onderweg mee te spelen. Bedenk nog grotere avonturen met andere LEGO® Creator 3in1 sets: Wilde leeuw (31112), Racewagen transportvoertuig (31113), Snelle motor (31114), Safari wilde dieren boomhuis (31116) en Surfer strandhuis (31118). Met LEGO® Creator 3in1 sets beleven kinderen eindeloos fantasierijk speelplezier terwijl ze verhalen boordevol actie naspelen met 3 verschillende coole en kleurrijke bouwmogelijkheden in elke doos. LEGO® bouwstenen worden al meer dan 60 jaar gemaakt van de allerbeste materialen om ervoor te zorgen dat ze keer op keer consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. Natuurlijk voldoen LEGO® stenen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Creator
Merk LEGO
EAN 5702016889376
Legocode 31115
Leeftijd 7 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016889376

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Creator Ruimtemijnbouw Mecha - 31115 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016889376 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Creator Ruimtemijnbouw Mecha - 31115' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Creator Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 31115

Waar is LEGO Creator Ruimtemijnbouw Mecha - 31115 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Creator Ruimtemijnbouw Mecha - 31115 met het legonummer 31115 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Creator Ruimtemijnbouw Mecha - 31115?

Het lego nummer van LEGO Creator Ruimtemijnbouw Mecha - 31115 is 31115 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Creator Ruimtemijnbouw Mecha - 31115 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Creator Ruimtemijnbouw Mecha - 31115 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Creator Ruimtemijnbouw Mecha - 31115 momenteel in de aanbieding is.