LEGO Creator Expert Winterdorp Station - 10259

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Creator Expert

De inwoners van de stad zijn onderweg naar huis voor de kerstvakantie en in het winterdorp station is het een drukte van belang. Er hangen feestelijke versieringen in de klokkentoren en in het café met espressomachine heeft de barista het druk met klanten bedienen. Aan het loket verkoopt de medewerker...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€234.00

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€234.00

Beschrijving LEGO

De inwoners van de stad zijn onderweg naar huis voor de kerstvakantie en in het winterdorp station is het een drukte van belang. Er hangen feestelijke versieringen in de klokkentoren en in het café met espressomachine heeft de barista het druk met klanten bedienen. Aan het loket verkoopt de medewerker kaartjes aan de reizigers die op het perron op de trein wachten. Zet de spoorboom omhoog en help de buschauffeur de passagiers te laten uitstappen. Haal de koffers en cadeautjes uit het bagagerek en loop ermee naar het perron, waar je ook een krant kunt kopen om te lezen terwijl...

De inwoners van de stad zijn onderweg naar huis voor de kerstvakantie en in het winterdorp station is het een drukte van belang. Er hangen feestelijke versieringen in de klokkentoren en in het café met espressomachine heeft de barista het druk met klanten bedienen. Aan het loket verkoopt de medewerker kaartjes aan de reizigers die op het perron op de trein wachten. Zet de spoorboom omhoog en help de buschauffeur de passagiers te laten uitstappen. Haal de koffers en cadeautjes uit het bagagerek en loop ermee naar het perron, waar je ook een krant kunt kopen om te lezen terwijl je op de trein wacht. Haal de magie van de feestdagen in huis met deze feestelijke LEGO® Creator Expert set! Voor meer informatie zie onze Leveringsvoorwaarden. Deze set bevat kleine onderdelen en is niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Kenmerken
Serie LEGO Creator Expert
Merk LEGO
EAN 5702015865302
Legocode 10259
Leeftijd 12 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015865302

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Creator Expert Winterdorp Station - 10259 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015865302 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Creator Expert Winterdorp Station - 10259' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Creator Expert Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10259

Waar is LEGO Creator Expert Winterdorp Station - 10259 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Creator Expert Winterdorp Station - 10259 met het legonummer 10259 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Creator Expert Winterdorp Station - 10259?

Het lego nummer van LEGO Creator Expert Winterdorp Station - 10259 is 10259 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Creator Expert Winterdorp Station - 10259 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Creator Expert Winterdorp Station - 10259 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Creator Expert Winterdorp Station - 10259 momenteel in de aanbieding is.