LEGO Classic Stenen en Wielen - 11014

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Classic

Breng de LEGO® creaties van kinderen in beweging met deze indrukwekkende LEGO Classic Stenen en wielen speelset. Er zijn 9 leuke bouwideeën met een wielenthema te ontdekken, van een aap op een bananenskateboard tot een konijntje in een rolstoel. En met zo veel LEGO wielen en onderdelen om uit te...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€37.97

Beste deal bij: Bol.com

32 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€37.97

32% Goedkoper

€38.95

30% Goedkoper

€39.94

29% Goedkoper

€39.99

29% Goedkoper

€44.99

20% Goedkoper

€52.98

5% Goedkoper

€53.44

4% Goedkoper

€55.94

Beschrijving LEGO

Breng de LEGO® creaties van kinderen in beweging met deze indrukwekkende LEGO Classic Stenen en wielen speelset. Er zijn 9 leuke bouwideeën met een wielenthema te ontdekken, van een aap op een bananenskateboard tot een konijntje in een rolstoel. En met zo veel LEGO wielen en onderdelen om uit te kiezen, kunnen kinderen alles maken wat ze maar kunnen bedenken. Tijdens het bouwen en spelen ontwikkelen ze bovendien belangrijke vaardigheden. Wat zit er in de doos? Alles wat kinderen nodig hebben om een auto, trein, schoolbus, robot, skateboardende zebra, racewagen, konijn in een rolstoel, trekeend en een aap op een...

Breng de LEGO® creaties van kinderen in beweging met deze indrukwekkende LEGO Classic Stenen en wielen speelset. Er zijn 9 leuke bouwideeën met een wielenthema te ontdekken, van een aap op een bananenskateboard tot een konijntje in een rolstoel. En met zo veel LEGO wielen en onderdelen om uit te kiezen, kunnen kinderen alles maken wat ze maar kunnen bedenken. Tijdens het bouwen en spelen ontwikkelen ze bovendien belangrijke vaardigheden. Wat zit er in de doos? Alles wat kinderen nodig hebben om een auto, trein, schoolbus, robot, skateboardende zebra, racewagen, konijn in een rolstoel, trekeend en een aap op een bananenskateboard te maken. ideaal voor kinderen vanaf 4 jaar Kinderen zullen het fantastisch vinden om met dit leuke LEGO speelgoed te spelen. En omdat elk model een simpele bouwgids en digitale bouwinstructies bevat, kunnen zelfs beginnende bouwers hun eigen LEGO speelgoed helemaal zelf bouwen. Ontwikkel belangrijke vaardigheden LEGO Classic bouwsets geven kinderen ideeën en grenzeloze inspiratie in handen met bouwbaar speelgoed waarmee ze ook hun creativiteit en fijne motoriek ontwikkelen. Producteigenschappen: Kinderen en hun vriendjes, vriendinnetjes en gezinnen kunnen creatief aan de slag met 9 bouwbare speelgoedmodellen en een kleurrijke verzameling wielen, stenen en onderdelen die de fantasie een boost geven! Wat zit er in de doos? Alles wat kinderen nodig hebben om een auto, trein, bus, robot, skateboardende zebra, racewagen, konijn in een rolstoel, trekeend en een aap op een bananenskateboard te bouwen, plus extra LEGO® stenen. Deze hoogwaardige bouwset zit boordevol creatieve ideeën voor een boeiende bouw- en speelervaring. Kinderen kunnen de set ook nog eens combineren met andere LEGO® sets die ze al hebben voor nog meer creatief plezier. De LEGO® Classic Stenen en wielen (11014) speelset is een indrukwekkend cadeau voor elke gelegenheid. Geschikt voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar. Met 653 LEGO® onderdelen kunnen kinderen alles bouwen wat ze maar kunnen verzinnen! In de doos vind je afzonderlijke zakjes met alle LEGO® onderdelen die je nodig hebt voor 1 of 2 bouwwerken. Kies je model, open het zakje met stenen en je kunt direct aan de slag! Inclusief eenvoudig te volgen bouwinstructies voor kinderen vanaf 4 jaar, zodat zelfs beginnende bouwers met trots helemaal zelf hun LEGO speelgoed kunnen bouwen. LEGO® Classic speelgoed biedt kinderen ideeën en inspiratie met speelsets die eindeloos creatief speelplezier stimuleren, waarbij ze tegelijkertijd hun creatieve denkvermogen en fijne motoriek ontwikkelen. Alle LEGO® stenen en onderdelen worden gefabriceerd volgens strenge kwaliteitsnormen zodat ze consistent en compatibel zijn en keer op keer kunnen worden gebruikt. LEGO® bouwspeelgoed wordt grondig getest om ervoor te zorgen dat elke speelset voldoet aan strikte veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO Classic
Merk LEGO
EAN 5702016889192
Legocode 11014
Leeftijd 4 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016889192

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Classic Stenen en Wielen - 11014 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016889192 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Classic Stenen en Wielen - 11014' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Classic Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 11014

Waar is LEGO Classic Stenen en Wielen - 11014 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Classic Stenen en Wielen - 11014 met het legonummer 11014 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Classic Stenen en Wielen - 11014?

Het lego nummer van LEGO Classic Stenen en Wielen - 11014 is 11014 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Classic Stenen en Wielen - 11014 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Classic Stenen en Wielen - 11014 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Classic Stenen en Wielen - 11014 momenteel in de aanbieding is.