LEGO DUPLO Stad Bouwplaats - 10990

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

Leg de fundering voor eindeloos veel bouwplezier met het leerzame LEGO DUPLO Stad Bouwplaats (10990) speelgoed. Deze set zit boordevol details die inspireren tot rollenspel en helpen bij de ontwikkeling van zelfexpressie. Peuters vanaf 2 jaar leren samenwerken met de 3 bouwvakkers terwijl ze de 3 voertuigen bedienen. De bulldozer...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€48.99

Beste deal bij: Bol.com

25 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€48.99

25% Goedkoper

€64.98

€64.98

Beschrijving LEGO

Leg de fundering voor eindeloos veel bouwplezier met het leerzame LEGO DUPLO Stad Bouwplaats (10990) speelgoed. Deze set zit boordevol details die inspireren tot rollenspel en helpen bij de ontwikkeling van zelfexpressie. Peuters vanaf 2 jaar leren samenwerken met de 3 bouwvakkers terwijl ze de 3 voertuigen bedienen. De bulldozer brengt het rotsblok, waarna de hijskraan het blok vastgrijpt, naar de trechter brengt en in de betonmolen stort. Als het werk erop zit, kunnen de bouwvakkers genieten van een heerlijke pizza. Met de verschillende bouwvoertuigen en de grote LEGO DUPLO stenen bij deze uitgebreide set met sensorisch speelgoed beleven peuters...

Leg de fundering voor eindeloos veel bouwplezier met het leerzame LEGO DUPLO Stad Bouwplaats (10990) speelgoed. Deze set zit boordevol details die inspireren tot rollenspel en helpen bij de ontwikkeling van zelfexpressie. Peuters vanaf 2 jaar leren samenwerken met de 3 bouwvakkers terwijl ze de 3 voertuigen bedienen. De bulldozer brengt het rotsblok, waarna de hijskraan het blok vastgrijpt, naar de trechter brengt en in de betonmolen stort. Als het werk erop zit, kunnen de bouwvakkers genieten van een heerlijke pizza. Met de verschillende bouwvoertuigen en de grote LEGO DUPLO stenen bij deze uitgebreide set met sensorisch speelgoed beleven peuters urenlang creatief speelplezier. De hijskraan draait en de grijper kan open en dicht. De felgekleurde, bestuurbare betonmixer draait echt rond. Voor het stimuleren van de zintuigen is er een sirene met 3 verschillende geluiden en knipperende lampjes. Met LEGO DUPLO bouwspeelgoed kunnen peuters op een speelse manier de wereld om hen heen verkennen. Verras jonge kinderen die dol zijn op vrachtwagens en bouwvoertuigen met dit leerzame speelgoed als cadeau voor hun verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid.

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702017416267
Legocode 10990
Leeftijd 2 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017416267

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO DUPLO Stad Bouwplaats - 10990 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017416267 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO DUPLO Stad Bouwplaats - 10990' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 10990

Waar is LEGO DUPLO Stad Bouwplaats - 10990 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO DUPLO Stad Bouwplaats - 10990 met het legonummer 10990 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO DUPLO Stad Bouwplaats - 10990?

Het lego nummer van LEGO DUPLO Stad Bouwplaats - 10990 is 10990 bekijk hier alle kenmerken van LEGO DUPLO Stad Bouwplaats - 10990 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO DUPLO Stad Bouwplaats - 10990 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO DUPLO Stad Bouwplaats - 10990 momenteel in de aanbieding is.